reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte jakbym o swoim czytala. Pietwsze co robi jak wraca z roboty to laptopa włącza[emoji46][emoji23] i to nie wazne czy wraca po 5 rano czy po 21

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuria zalezy co mi wpadnie w oko na yt przewaznie mel b albo chodak.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A ja latam na miotle [emoji41]

Ness ty nie szalej ...ale za pewne tak ... z drugiej strony macica się rozciąga bo ma 2 Harribo i pewnie jakieś naczynko strzelilo bo to ukrwione mocno:) zalecenie na dziś "leżenie i pachnienie + dobre jedzonko " [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Dzoł ja kocham mel[emoji7] i Tiffany[emoji7]
Nessi lez dzis caly dzien. Moze sie narobilas wczoraj?

Moj znowu podjął walkę z rzuceniem palenia. Nie wiem czy to cos da, bo on nie ma wytrwalosci. Wystarczy ze go cos wkurzy i juz idzie zapalic aby odreagowac
1487418869-aaaaaa.jpeg

I ja się witam. Zaczęłam dzisiaj dzień od plamy różowej krwi. Mam nadzieję, że wszystko ok...bo nic mnie nie boli i już tak miewałam. Ale strach jak wiadomo zawsze jest. Wczoraj naszarpałam się skręcając szafkę łazienkową i może w tym leży przyczyna.
Przestan krecic i sie przemeczac bo po doopie dostaniesz [emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzoł ja kocham mel[emoji7] i Tiffany[emoji7]
Nessi lez dzis caly dzien. Moze sie narobilas wczoraj?

Moj znowu podjął walkę z rzuceniem palenia. Nie wiem czy to cos da, bo on nie ma wytrwalosci. Wystarczy ze go cos wkurzy i juz idzie zapalic aby odreagowac
1487418869-aaaaaa.jpeg

Słyszałam że po tym straszny detoks jest :D

Tez bede latac na miotle tylko czekam az moj z domu wyjdzie, zbiera sie juz godzine [emoji35]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry