• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi tak co nie będzie powtórki , że się zaraz obrazisz i polecisz na drugi wątek bo przecież nic złego nie napisałam.
I tak jak napisałam oby było wszystko ok , nie wiesz kiedy może być za późno , wiem co pisze bo mi dziecko by zmarło przy porodzie - słuchałam lekarza .
Powodzenia i trzymam kciuki !
To Twój wątek ..mnie tu nie musi być

reklama
Agnesis dostane w aptece cos na obnizenie prolaktyny? Oczywiscie bez recepty [emoji41] niby mam w normie (497) a norma od 108 do 550. No ale jednak duzo...

Napisane na iPhone

Agnesis dostane w aptece cos na obnizenie prolaktyny? Oczywiscie bez recepty [emoji41] niby mam w normie (497) a norma od 108 do 550. No ale jednak duzo...

Napisane na iPhone
castangus chyba tylko :D
mam 38 tabl jak coś do oddania :D

Ej laski, dajcie spokój.
Każdy ma swoje zdanie, a kto ma racje nie wiadomo.
Nessi ma jutro wizytę, jeśli tętna nie ma to żaden szpital ani usg go nie przywróci.
Trzymam kciuki i wierze ze serducho bije. Slysze je nawet [emoji8]

Biere [emoji7] pytalam w aptece w superpharmie i babka powiedziala ze tylko na recepte ale ona sie pewnie nie zna [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone

reklama
Oj dziewczyny hormony Wam buzują, Ja nie wiem co bym zrobiła na miejscu Nessi bo po prostu nie byłam nigdy w takiej sytuacji. Może kiedyś poznam nerwy i stres o dobro dziecka - ale mam nadzieje że nie będzie mi to dane.
Nessi do jutra już niewiele brak będzie dobrze. A nerwy nie pomogą ani Tobie ani przede wszystkim maluszkowi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry