• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
KWIECIEŃ:
26.04: Tynka - wizyta u lekarza
27.04: Jugo - monitoring
27.04: Julia - monitoring
27.04: Lux - podgląd kropka
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

Hejka:-)

Lux o ja jutro będziesz oglądać kropkę! Suuper:-) trzymam kciuki.

Tęczowa trzymaj się kochana. Serce pęka jak myślę o tobie. Mam nadzieję że w końcu lekarza zepna tylki i coś wymyśla sensownego żebyś nigdy więcej przez to nie musiała przechodzić.

Karola to dobry wynik glukozy przecież :-)

Bum piękna fryzurka i super kolor! Mężowi się podobało?

Anula śnieg? U mnie słońce piękne, wiatr dosyć chłodny ale pogoda i tak spacerowa.

Wczoraj ledwo przeżyłam dyżur. Taki chaos był że masakra. Dzis na 17.00 chwila prawdy. Zobaczymy co lekarz powie. U mnie już po okresie. Nie podoba mi się to ze prawdziwego okresu mam jeden dzień a potem takie średnie plamienia jeszcze 5 dni:-/ w ogóle mam skąpe okresy bardzo ale ostatnio to aż w szoku jestem.

Hejka:-)

Lux o ja jutro będziesz oglądać kropkę! Suuper:-) trzymam kciuki.

Tęczowa trzymaj się kochana. Serce pęka jak myślę o tobie. Mam nadzieję że w końcu lekarza zepna tylki i coś wymyśla sensownego żebyś nigdy więcej przez to nie musiała przechodzić.

Karola to dobry wynik glukozy przecież :-)

Bum piękna fryzurka i super kolor! Mężowi się podobało?

Anula śnieg? U mnie słońce piękne, wiatr dosyć chłodny ale pogoda i tak spacerowa.

Wczoraj ledwo przeżyłam dyżur. Taki chaos był że masakra. Dzis na 17.00 chwila prawdy. Zobaczymy co lekarz powie. U mnie już po okresie. Nie podoba mi się to ze prawdziwego okresu mam jeden dzień a potem takie średnie plamienia jeszcze 5 dni:-/ w ogóle mam skąpe okresy bardzo ale ostatnio to aż w szoku jestem.
co ten Twoj organizm odwala? trzymam kciuki za wizyte!

Lux- 26 grudnia to jeszcze święta w domku spędzisz :) nie ma jak się człowiek na mdłości cieszy :)
Anula- śnieg !!! to trzeba na sanki , ale często niestety nasze samopoczucie od pogody zależy
Jugo - dużo odwagi przed dentystą powodzenia
Bum- u mnie rownież pięknie i słonecznie jak tam co dziś testy pokazują, fryzurka super !
Tynka- obyście dziś usłyszeli same pozytywne wieści trzymam &&&

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie to jakaś depresja rano złapała , beczałam sama nie wiem o co :-/ dziś wolne wiec od raba już dwa prania , prasowanie na wieczór , obiadek dziś u mnie krem z groszku i pora , a na drugie dzieciaki chcą pizzę , pizzę zamawiam
miłego dnia dziewczyny :)

Dziś mój 20dc poziom progesteronu powinien pokazać na teście ow niby owulacje , a nie pokazuje wiec znowu podejrzewam ze coś mam z tym progesteronem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry