• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Arte oki wpisze 13 oby ostatni [emoji4]

Carmen tez miałam tak często, a teraz z rana jak wstaje to jest mi źle , powstrzymuje sie od wymiotow , ale tak czy siak zawsze pawia przed jedzeniem ta żółcią puszcze i czuje sie potem juz dobrze [emoji6] na tygodniu idziesz na wizytę?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji210]

Arte oki wpisze 13 oby ostatni [emoji4]

Carmen tez miałam tak często, a teraz z rana jak wstaje to jest mi źle , powstrzymuje sie od wymiotow , ale tak czy siak zawsze pawia przed jedzeniem ta żółcią puszcze i czuje sie potem juz dobrze [emoji6] na tygodniu idziesz na wizytę?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji210]
13 ide dopiero bo tak mial facet termin.
Ide do takiego lepszego [emoji4]
Mam nadzieje,ze faktycznie bedzie i dobry i mily. Bo teraz o kogos fajnego na prawde jest ciezko

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Rene Natka pisala ze miala skurcze i ze leciala pod prysznic i na pilke takze mysle ze moze dzis urodzi.a jak nie to wieczorem.....a tak dzis myslalam o tobie.
To mowisz,ze duzo nie spisz.....

2nn3dqk3wi25eoiy.png
Ostatnio udało mi się pospac w nocy 4 godziny dziś też to już dużo [emoji16]. Mała budzi się średnio co trzy Ale A to przebrać A to pospi przy cycu. Byłyśmy już dwa razy na tarasie po godzinie , powietrze jej służy. Opowiadać co u was ? Na forum już nie jestem w stanie czytać na bieżąco :(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

U was tez lato za oknami , jeju jak ładnie i ciepło :-)

Bum- jak teście płaca to ja bym brała taki wózek :-)

Dorcia - współczuje takiej miesiączki , ale zaraz przejdzie

Ja przed pierwszym zajściem w ciąże miałam najmocniejsze @ , ciekawe jak będzie po 3 dziecku może wogole już nic nie będzie bolało :-D

Tęczowa - gratulacje siusiaka już tyle razy potwierdzone wiec już nie zniknie :-)

Stoktotka - witaj

Rene - o wy juz niedługo na spacerek pójdziecie :-)

My wyszliśmy wczoraj po 48h , :-), Adasiowi zrobili usg brzuszka , echo serca i milion innych badań ale wszystko oki wiec poszliśmy do domu , pierwsza noc w domu za nami i spał jak zabity ;-)

Miłej niedzieli :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka kochane:-)

Carmen ja też mam wizytę 13 kwietnia:-) taka data, że nie ma innej opcji ja same pozytywne informacje. Twój bobas to już spory będzie!

Rene super, że córeczka grzeczna:-) a jak starsza siostra?

Nati tyle dni przed porodem leżałaś w szpitalu to przynajmniej po nim was długo nie trzymali:-) jak rodzeństwo reaguje na brata?

Wonder też życzę miłego wypadu:-) ja mam dziś gości, pogoda znowu piękna. Jak mdłości?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry