• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja na razie mam parę ubranek bo po Lenie nic mi nie zostało [emoji52] ale staram sie kupować juz co nieco [emoji5] tu jakieś body , tam jakis pajac i sie zbiera [emoji4]
W ogole przyszly mi te zamowione [emoji4]
1492381738-aaaaaa.jpeg

Nuria może we wtorek sikniesz? [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t5d [emoji272]

reklama
Dobry [emoji16][emoji16]
Ja jeszcze nic nie mam ale podejrzewam, ze po 3 miesiacu juz będziemy stopniowo tez cos kupowac i znajac zycie jak karta kredytowa wroci w ruch to też zaczne szalec ahahaa.
Jedyne, co sobie przywioze z polski dla szkrabka to bedzie termos na mleczko [emoji4][emoji4][emoji4] bo mialam dwa ale wydalam szwagierce.

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Hej słoneczka:-)

Jak tam święta?

Ja wczoraj byłam u rodziców i teściów. Najadłam się za wszystkie czasy i mogę jechać już rodzić, tyle że młodemu się wcale nie śpieszy. Spałam dziś jak zabita:-)

Bum widziałam na fejsie profil tego sklepu. Super te ubranka mają! Wybrałam siebie 3 komplety i muszę jutro do nich napisać czy będą je mieli, to też zamówię:-)

Nessi sama słodycz takie ubranka malutkie prawda? Sporo ci ich zostało po synku, wyglądają jak nowe!

Carmen domyślam się jaki będzie szał jak zaczniesz szykować wyprawkę:-) fakt kasy idzie sporo ale takiej przyjemności to mi nawet jedzenie nie daje ha ha ha.

Nuria a siknij sobie, co będziesz sobie i nam żałować:-) może jakiś kurczaczek wielkanocny tam rośnie!

Arte, Lusia jak tam? Pisać dziewczynki:-)

Swieta jak.swieta [emoji16][emoji16] juz prawie po nich.
Ja dzis pokwapi£am sie na kawalek tortu, jeszcze nie zwymiotowalam po nim. Bo wczoraj po cczekoladowym jajeczku to lecialam do kibelka hahaha.

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Hej hej[emoji4]
Majka snieg? U mnie wkoncu slonce swieci[emoji4][emoji274]

Test nie ma sensu, mowie Wam[emoji23]
Tak sie najadlam ze nie mam sily sie ruszyc nawet[emoji23] ale pojde pozniej na rower to spale troche kalori[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane [emoji213]

majka święta, święta , święta pada , pada śnieg [emoji6]

Carmen ja to z aptwki tez juz cos tam pozamawialam [emoji23][emoji23] fajne mam kepelele

Tynka święta i po , my dziś mamy do teściowej jechać na obiad , ale nie wiem czy pojade bo sie z P pozarlam [emoji52]
Kochana co do tych ubranek spider men to 56 , zyrafka 62 a ja bym dała temu 56 - 62 a temu 62 - 68 [emoji5]tylko w 56 mało miała wyboru [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t6d [emoji272]

Bum ja nie mam ani jednego ubranka na 56:-/ wolałam kupić większe, bo my z mężem wysocy bardzo jesteśmy. Jak się młody urodzi malutki, to będę wtedy kupować.
Ja to wybrałam takie komplety, że najbardziej by mi pasowało jakby były w rozmiarze 68/74:-)

Nuria ja zaraz strzele kawkę i dopchne jakimś ciastkiem chyba:-) podziwiam za ten rower, zawsze wolałam spacery:-)

Majka u mnie rano było biało ale od szronu, -1 w nocy!

reklama
Hej słoneczka:-)

Jak tam święta?

Ja wczoraj byłam u rodziców i teściów. Najadłam się za wszystkie czasy i mogę jechać już rodzić, tyle że młodemu się wcale nie śpieszy. Spałam dziś jak zabita:-)

Bum widziałam na fejsie profil tego sklepu. Super te ubranka mają! Wybrałam siebie 3 komplety i muszę jutro do nich napisać czy będą je mieli, to też zamówię:-)

Nessi sama słodycz takie ubranka malutkie prawda? Sporo ci ich zostało po synku, wyglądają jak nowe!

Carmen domyślam się jaki będzie szał jak zaczniesz szykować wyprawkę:-) fakt kasy idzie sporo ale takiej przyjemności to mi nawet jedzenie nie daje ha ha ha.

Nuria a siknij sobie, co będziesz sobie i nam żałować:-) może jakiś kurczaczek wielkanocny tam rośnie!

Arte, Lusia jak tam? Pisać dziewczynki:-)
Relaksuje sie[emoji5] teraz mam troche spraw do zalatwiania wiec monitoring odpada iui pod koniec maja[emoji5]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry