• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie pada snieg
1492420880-aaaaaa.jpeg

reklama
Hej słoneczka:-)

Jak tam święta?

Ja wczoraj byłam u rodziców i teściów. Najadłam się za wszystkie czasy i mogę jechać już rodzić, tyle że młodemu się wcale nie śpieszy. Spałam dziś jak zabita:-)

Bum widziałam na fejsie profil tego sklepu. Super te ubranka mają! Wybrałam siebie 3 komplety i muszę jutro do nich napisać czy będą je mieli, to też zamówię:-)

Nessi sama słodycz takie ubranka malutkie prawda? Sporo ci ich zostało po synku, wyglądają jak nowe!

Carmen domyślam się jaki będzie szał jak zaczniesz szykować wyprawkę:-) fakt kasy idzie sporo ale takiej przyjemności to mi nawet jedzenie nie daje ha ha ha.

Nuria a siknij sobie, co będziesz sobie i nam żałować:-) może jakiś kurczaczek wielkanocny tam rośnie!

Arte, Lusia jak tam? Pisać dziewczynki:-)
Tynkus w krzakach siedzę... @dała mi popalić, zwijałam się z bólu w weekend. W ciągu dnia nocne podpaski długie musiałam nosić. Była konkretna, teraz słabnie. Wczoraj zaczęłam zastrzyk ale zabrało nam na całą dawkę... Dziś już w ogóle nie mamy. Byliśmy w aptece szpitalnej ale tego leku nie mieli a moja apteka w klinice dziś nie czynna...dopiero jutro pojedziemy po zastrzyki i mąż mi zrobi ale już spisuje na straty ten cykl. Jakoś nie mam wiary w to wszystko. Także tyle u mnie. Wolę siedzieć w krzakach bo rozmowy o ciąży i ubrankach trochę mnie dołuja

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Arte nie trać nadziei. Przykro mi, że musisz przez to przechodzić:-(
To, że jeden dzień będziesz bez zastrzyku nie przekreśla cyklu. Ładne jajko na pewno zdąży urosnąć! To był dopiero twój pierwszy cykl z owu. Pewnie, że byłoby cudownie gdyby się udało, ale teraz twoje szanse na ciążę są coraz większe, jak już wiadomo co zrobić, żeby wywołać owu. Przytulam niunia:-* każda z nas tu zna to uczucie, bo żadnej nie było łatwo...

Nessi na którą jutro wizyta? [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t6d [emoji272]

Dziewczyny padam na ryj...Olek nie reaguje chyba na antybiotyk bo poprawy zero,od piątku nic nie je,dzięki Bogu pije dużo...gorączka co dwie-trzy godziny .... Jutro muszę znowu do lekarza,bo tak być nie może,w dodatku mój chłop leży z gorączką i zawalonym gardłem :( zajebiscie...będę musiała wziąć chyba opiekę bo co zrobi chory facet z chorym dzieckiem...wywala mnie z roboty...ledwo co wróciłam :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny padam na ryj...Olek nie reaguje chyba na antybiotyk bo poprawy zero,od piątku nic nie je,dzięki Bogu pije dużo...gorączka co dwie-trzy godziny .... Jutro muszę znowu do lekarza,bo tak być nie może,w dodatku mój chłop leży z gorączką i zawalonym gardłem :( zajebiscie...będę musiała wziąć chyba opiekę bo co zrobi chory facet z chorym dzieckiem...wywala mnie z roboty...ledwo co wróciłam :(

Do jakiego lekarza z Młodym chodzisz?

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Dorcia [emoji9][emoji17]

Do dziewczyn które są w krzakach to mi osobiście pomaga to udzielanie się tu. Właśnie dlatego szukałam miejsca, forum, wątku bym mogła się komuś wyzalic i zaczerpnąć porad.
Ja wróciłam od teściowej. Eh jesteśmy ponad 6 lat a nadal czuje się tam obco. Ze swoją rodziną jestem odgrodzona to chciałabym żyć lepiej z nimi, ale chyba do tego nie dojdzie :/ zresztą na sile nie będę się pchać tam gdzie mnie nie chcą. Wczoraj byłam strasznie roztrzesiona świętami i moim rodzinnym dysfunkcyjnym domem [emoji20] nie mogę się z tym strasznie pogodzić i ciągle płacze nad rozlanym mlekiem.

Jutro szykuje się z gorszych dni w pracy [emoji17] nienawidzę jej [emoji17]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama

Teściowa nie może pomóc ? :( Zdrówka dla Was :(
Nessi na którą jutro wizyta? [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t6d [emoji272]
Dopiero 15:15 :/

Nie mogę spać :(
Mała mnie okopuje, rwa kulszowa dobija, no i ten cholernie wilczy apetyt ,,, zeżarłam 2 baranki z cukru :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry