Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tynkus w krzakach siedzę... @dała mi popalić, zwijałam się z bólu w weekend. W ciągu dnia nocne podpaski długie musiałam nosić. Była konkretna, teraz słabnie. Wczoraj zaczęłam zastrzyk ale zabrało nam na całą dawkę... Dziś już w ogóle nie mamy. Byliśmy w aptece szpitalnej ale tego leku nie mieli a moja apteka w klinice dziś nie czynna...dopiero jutro pojedziemy po zastrzyki i mąż mi zrobi ale już spisuje na straty ten cykl. Jakoś nie mam wiary w to wszystko. Także tyle u mnie. Wolę siedzieć w krzakach bo rozmowy o ciąży i ubrankach trochę mnie dołujaHej słoneczka:-)
Jak tam święta?
Ja wczoraj byłam u rodziców i teściów. Najadłam się za wszystkie czasy i mogę jechać już rodzić, tyle że młodemu się wcale nie śpieszy. Spałam dziś jak zabita:-)
Bum widziałam na fejsie profil tego sklepu. Super te ubranka mają! Wybrałam siebie 3 komplety i muszę jutro do nich napisać czy będą je mieli, to też zamówię:-)
Nessi sama słodycz takie ubranka malutkie prawda? Sporo ci ich zostało po synku, wyglądają jak nowe!
Carmen domyślam się jaki będzie szał jak zaczniesz szykować wyprawkę:-) fakt kasy idzie sporo ale takiej przyjemności to mi nawet jedzenie nie daje ha ha ha.
Nuria a siknij sobie, co będziesz sobie i nam żałować:-) może jakiś kurczaczek wielkanocny tam rośnie!
Arte, Lusia jak tam? Pisać dziewczynki:-)
Do jakiego lekarza z Młodym chodzisz?Dziewczyny padam na ryj...Olek nie reaguje chyba na antybiotyk bo poprawy zero,od piątku nic nie je,dzięki Bogu pije dużo...gorączka co dwie-trzy godziny .... Jutro muszę znowu do lekarza,bo tak być nie może,w dodatku mój chłop leży z gorączką i zawalonym gardłemzajebiscie...będę musiała wziąć chyba opiekę bo co zrobi chory facet z chorym dzieckiem...wywala mnie z roboty...ledwo co wróciłam
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Teściowa nie może pomóc ?Dziewczyny padam na ryj...Olek nie reaguje chyba na antybiotyk bo poprawy zero,od piątku nic nie je,dzięki Bogu pije dużo...gorączka co dwie-trzy godziny .... Jutro muszę znowu do lekarza,bo tak być nie może,w dodatku mój chłop leży z gorączką i zawalonym gardłemzajebiscie...będę musiała wziąć chyba opiekę bo co zrobi chory facet z chorym dzieckiem...wywala mnie z roboty...ledwo co wróciłam
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero 15:15 :/Nessi na którą jutro wizyta? [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t6d [emoji272]