D
Deleted member 169981
Gość
Stokrotenka jak to na czerwiec? Ale Ty chcesz na szpital isc czy do zwyklego gina?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety nie mogę pójść prywatnie inaczej bym się nie patyczkowalaWitam się po świętach
Dorcia zdrówka dla Młodego
Nessi trzymam kciuki za wizytę [emoji110][emoji110]
A rwy współczuje [emoji17]
Bum szybko zleci do wizyty [emoji110][emoji110]
Co komu jeszcze miałam....?
Stokrotenka ja bym poszła prywatnie
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Nieee juz nie. Ale chciałam wiedzieć jak mam liczyć cykl.To jesli nadal krwawisz to oddzwon i powiedz, ze to pilne
Po co masz sie denerwowac
![]()
Po prostu nie chce płacić za wizyty, a to i wizyta i od razu usg. Staram się chodzić w ramach NFZ, bo po prostu nie mam aż takiego budżetu by mieć takie wydatki.A czemu nie mozesz isc prywatnie?
Albo pojedz na ip powiedz o co chodzi moze Ci pomoga
A w którym dc dostałaś krwawienia?Niestety nie mogę pójść prywatnie inaczej bym się nie patyczkowala
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
18 dc. Niestety nie.A w którym dc dostałaś krwawienia?
A nie zaczęłaś łykać jakiś suplementów?
Jakieś leki nowe czy coś?
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Nie wydaje mi się żeby ibuprom miał wpływ na moment krwawienia.18 dc. Niestety nie.
Ewentualnie mógłby być jak juz wspominałam wpływ ibupromu bo nie biorę tabletek przeciwbólowych a ze względu na usuwanego zęba niestety się wspomoglam
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka