• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja kiedyś miałam tyle kosmetyków otwartych ze mówiłam głośno ze się musze leczyć ze zbieractwa. Teraz też zbieram ale otwieram kiedy coś mi się skończy [emoji23] a wtedy miałam milion pootwieranych kosmetyków...
Choć nie powiem bo mam ochotę tez na niektóre zachcianki, ale jakoś nie fascynują mnie te promocje. Może dlatego że pracuje w branży [emoji48]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hej u mnie nawal sniegu 30 cm jest wrr sypie od wczoraj bez przerwy
1492523355-aaaaaa.jpeg

@Nuria glownie tusze do rzes bo wymieniam co dwa tyg i zuzyw
Je w ilosciach hurtowych wiec zawsze kupuje na promocji[emoji4]
Eyelainery podobnie[emoji4]
A tak to wikszosc mam[emoji4][emoji12]bo ostatnio upolowalalam wszystko w promo w superpharm[emoji4]

@luska22 chodzi Ci o palteke z wibo?jesli tak to mam ja i polecam[emoji4]co prawda kupilam bez promo ale nie zaluje[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Nuria jak dla mnie fajne sa loreal true match i revoln matujacy
Jakbys chciala to revlona moge strzelic fotke w domu[emoji4]ale wiadomo kazdy oczekuje czegos innego[emoji5]
U mnie tez sypie grr

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ogolnie to uzywam na szybko pudru w kamieniu tylko. Ale chcialabym tez dobry podkład , najlepiej jakis matujacy do cery normalnej. Zeby nie byl ciezki, tylko taki lekki w miare, nie tworzyl efektu maski

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry