• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
@Nuria zrobie(mam nadzieje,ze nie zapomne) ale jak masz cere bezproblwmowa to moze tez wystarczy jakis bb cream?
W razie czego te dwa sa fajne,a troszke tego przetestowalam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ogolnie to uzywam na szybko pudru w kamieniu tylko. Ale chcialabym tez dobry podkład , najlepiej jakis matujacy do cery normalnej. Zeby nie byl ciezki, tylko taki lekki w miare, nie tworzyl efektu maski

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja osobiście polecam maybelline affinitone lub rimmel match perfection lub l'oreal true match

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Nessi czekam na wieści i fotkę Maleństwa [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez stale zaglądam [emoji28]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

@nuria* jak napisałaś "czekałam na to" to pomyślałam,że zrobiłaś testa i są dwie krechy :) młody i stary leżą z angina a ja byłam zmuszona wziąć opiekę...latam od jednego do drugiego :) @funia u mnie ten 20 dniowy cykl był chyba takim wybrykiem :) zawsze jak w zegarku co 28 dni :) jeszcze 3 dni dupka i sikam na testa [emoji14]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia póki co jesteś nadzieja na pozytywny test [emoji3] ja u nas już po prostu nie wierze. Nawet jak się źle czuje to pierwsza myśl jest o bobo a później realistycznie doprowadzam się do pionu [emoji23]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry