SOSENKA90
Fanka BB :)
Dzisiaj znowu rano krew i poki co cisza [emoji58]
Mania coś przeoczyłam i nie wiedziałam ze miałaś plamienia [emoji20] idziesz do lekarza ? Bierzesz coś?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiaj znowu rano krew i poki co cisza [emoji58]
Wiesz co zaczelam w polowie poprzedniego cyklu pić inofem i chyba on mi miesza.Mania coś przeoczyłam i nie wiedziałam ze miałaś plamienia [emoji20] idziesz do lekarza ? Bierzesz coś?
Chociaż hmm ....ja przy bthcg 1600 to już. Miałam pekniety jajowod [emoji58] więc pęcherzyk był większy.... no nic ,obserwuj kochana ! Oby przeszlo...
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Ogólnie dobrze, mdłości codzienne, często mam ciężki i wzdety brzuch, a rano już okej, psi wech, cycki rosną. [emoji6]Wonder a jak Ty się czujesz ? [emoji4]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Czyli taki ciążowy standard [emoji106][emoji12][emoji16]Ogólnie dobrze, mdłości codzienne, często mam ciężki i wzdety brzuch, a rano już okej, psi wech, cycki rosną. [emoji6]
![]()
Mi pozamaciczna długo szukali chyba że 40 minut i znaleźli w jajowodzie który był już pekniety i krew lała się do otrzewnej a to Już było zagrożenie życia więc szybka akcja , laparoskopia i wycisneli krwistek robiąc wszystko coby mi jajowod zachować więc go mamAnula i jak potem Ci to oczyszczali? Laparoskopia...? Ała [emoji20]czyli masz sprawny teraz tylko jeden jajowod? Czy go naprawili? (Nie znam się)
Dokladnie, nie narzekam. (Jeszcze [emoji16])Czyli taki ciążowy standard [emoji106][emoji12][emoji16]
Dobrze ze masz objawy ro spokojniejsza jestes [emoji106]
Anula to tez sporo przeszłaś [emoji45]Mi pozamaciczna długo szukali chyba że 40 minut i znaleźli w jajowodzie który był już pekniety i krew lała się do otrzewnej a to Już było zagrożenie życia więc szybka akcja , laparoskopia i wycisneli krwistek robiąc wszystko coby mi jajowod zachować więc go mam
.. potem.mialam podawany metotrexat bo ie do końca oczyścili ... ale to już inna bajka ... w każdym razie ból miałam w piątek popołudniu ale jak lezalam na płasko i się nie ruszalam w miarę to nie bolalo więc tak przetrwalam cała noc a w sobotę sama samochodem pojechałam na ip [emoji6] miałam wtedy najgorzej [emoji58]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]