anula88
MAMY SIEBIE :0)
Na co ?Co Wy na to dziewczyny? 11 dpo.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na co ?Co Wy na to dziewczyny? 11 dpo.
Sosenka kciuki za jajca ! Daj znać od razu po [emoji39]Tak to był w sumie spontaniczny wypad na jedna noc, już wracam do domku
Tak, jutro monitoring ... ale jaj nie czuje tak jak zwykle, może się rozkręci na weekend, a jak nie to miesiąc w plecy znowu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa jest ! Jest kreska ! Nie miałaś ovitrellu podawanego ?Co Wy na to dziewczyny? 11 dpo.
Pregnyl czy prawdziwy cień?
![]()
Miałam niemiecki odpowiednik dlatego się nie podniecam...Siwa jest ! Jest kreska ! Nie miałaś ovitrellu podawanego ?
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Powtórz jutro albo w niedzielę [emoji6] trzymam kciuki ... A masz jakieś przeczucia czy coś?Miałam niemiecki odpowiednik dlatego się nie podniecam...
I ja trzymam kciuki, zrób zapas testów i czekamy na jutrzejsze siku i wyraźniejszą kreskę. [emoji110][emoji110][emoji110]Miałam niemiecki odpowiednik dlatego się nie podniecam...
Przeczucia nie mam. Jest za to iskierka nadziei. Cały czas nastawialam się na nie bo po prostu boję się kolejnego rozczarowania. Lepiej się miło zaskoczyć..Powtórz jutro albo w niedzielę [emoji6] trzymam kciuki ... A masz jakieś przeczucia czy coś?
heja dziewczynki chętnie dołączę
miesiączka mi się spóźniała w tym miesiącu kilka dni. Przed planowanym dniem miesiączki czułam się przez tydzień bardzo dziwnie. rzuty temperatury raz gorąco potem normalnie a wieczorami zawsze zimno. muliło mnie codziennie do godziny 13. zero koncentracji. testy negatywne ..... okresu nie było 1 dzień ...... 2 dzień ... 3 dzień ... 4 dzień..... no i nagle plamienia od 3 dni :/
zawsze miałam regularne miesiączki i to tak silne obwite i bardzo bolesne że żyć się nie chciało i nagle bum .. plamienia ..... testy negatywne .... boże może to coś z hormonami ??