• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja robilam test 23 w 23 dc. Szalenstwo poprostu, ale chcialam staremu zrobic niespodzianke na dzien ojca. Niespodzianki nie bylo trzeba czekac...
Z tymi niespodziankami tak już jest. Ja chciałam zrobić mężowi w tamtym roku na urodziny, a już kolejne urodziny w tym roku minęły a z niespodzianki dalej nici. Także MamaTonio nie jesteś sama;)

reklama
Wonderful, Reqiem meldujcie jak tam Wasze dzidzie, jak się czujecie?
Ojej dziekuje za pamiec [emoji4] moja mam nadzieje dobrze, za tydzień we wtorek mam wizyte i sie dowiem co i jak. Stresik jest nie powiem, że nie. A ostatnio same problemy [emoji853] jakaś fala szpitalna. Najpierw mój tato z rana - kartetka go zabrała i był w szpitalu na serce, równo tydzień później mój mąż na plecy, bo nie mógł wstać z kanapy i do szpitala, a wczoraj mój brat - zawał (ma 35lat) i miał operacje na bajpasy. Siedze i czekam na jakieś info bo nadal nic nie wiemy. Operacja trwała około 6h i skończyła sie w nocy.

Ojej dziekuje za pamiec [emoji4] moja mam nadzieje dobrze, za tydzień we wtorek mam wizyte i sie dowiem co i jak. Stresik jest nie powiem, że nie. A ostatnio same problemy [emoji853] jakaś fala szpitalna. Najpierw mój tato z rana - kartetka go zabrała i był w szpitalu na serce, równo tydzień później mój mąż na plecy, bo nie mógł wstać z kanapy i do szpitala, a wczoraj mój brat - zawał (ma 35lat) i miał operacje na bajpasy. Siedze i czekam na jakieś info bo nadal nic nie wiemy. Operacja trwała około 6h i skończyła sie w nocy.
O matko, zdrówka dla całej rodzinki. Tylko Ty się nie denerwuj Niunia. Musi być dobrze. [emoji8]

Hej rośniemy. Wszystko dobrze. Niunia często kopie. 6.07 mam kolejną wizytę mam nadzieję, że pokaże ładnie co kryje na 100 % chociaż oba lekarze mówią że wygląda na dziewczynkę. U mnie już 23+3 strasznie szybko leci. Niedługo kompletowanie wyprawki [emoji7][emoji5][emoji5]
Jejku faktycznie szybko leci, dopiero sie cieszylsmy kreskami na Twoim tescie a to juz druga połowa [emoji50] zreszta ja juz tez 11t . Jeszcze troche i II tr. [emoji50] juz bede spokojniesza wtedy tak mysle i mozr w koncu uwierze [emoji23]

Oj to faktycznie poważna sytuacja. Trzymamy kciuki za całą Waszą rodzinę żeby było dobrze. Postaraj się nie denerwować żeby dziecku nie zaszkodzić. Wiem, łatwo się mowi

reklama
Oby wszystko było dobrze, zdrowia dla rodzinki i kciuki za Twoje maleństwo. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry