reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witam się tak pięknie na polu a ja spałam do 10tej ....
a tu na w temacie Chodakowska - przerabiałam zrobiłam skalpel ale trochę po swojemu , bo z niektóre ćwiczenia były nie dla mnie , a teraz mam lenia i nic nie ćwiczę ....chwiejność emocjonalna u mnie to norma ..... co do odchudzania to napewno nie teraz
Nessi- niech już ucieka wredota @ jedna, perypetie sąsiadów :)
Bum- fajne ćwiczenia :) miłego opierdzielania w domku ... rosołek no tak niedziela , mój m robię kaczkę żebym zjadła przed pracą
Kruczyca- wyciąg go na spacer bo tak pięknie i słonecznie dziś
Oleczka- tylko wyłącz telefon zeby Ci nikt nie przeszkadzał
Tynka- na początku z chidakowska jest trudno ale z czasem będzie mniej boleśnie i szybciej :)
Dziewczyny miłego ciepłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie niedzielnie!
Tyłek nie boli! :p Wczoraj jeździliśmy pół dnia na rowerach. U nas w mieście można za darmo wypożyczyć rowery, ale siodełka niezbyt wygodne... :p Przejechaliśmy 15 km. Po południu wyskoczyliśmy jeszcze nad jezioro i zrobiliśmy sobie obiad-grilla. :D

Dzisiaj mam żółty śluz, 28dc, tempka 36,7. Czasem troszkę tylko kuje w podbrzuszu, poza tym nic... Jeśli ma przyjść @ to niech przychodzi, bo nie zamierzam jechać z @ do Hiszpanii.. :(

Bum moja kanalia lubi dzieci ale najbardziej kocha mnie heh ....wiadomo pies to dodatkowy obowiązek ale za to ile radości

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ojjj jak nam marzy się pies, ale niestety na razie nie możemy wziąć na siebie takiego obowiązku... :(
Mam wynik 60.15

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
No i pięknie przyrasta! Oby tak dalej! :)
tynka: mi się kończy femibion i chyba nie będe kupowała kolejnego opakowania. Inofem, olej z wiesiołka i magnez. Wiecej nie będę brała. Czytałam ostatnio o preparatach typu Inofem i są bardzo obiecujące wyniki, więc szansa jest, że zadziała.

kruczyca: ja mierzyłam takie na milimetrowej podeszwie to miałam wrażenie, że idę boso...każdą nierowność było czuć :/ Wyobraziłam sobie, że większość chodników jest kamienista i nierówna i od zaraz mnie stopy boleć zaczęły :D

oleczka: jakie ładne pastelowe kolory wózków :)
Ja lubię buty Lasocki. Baleriny, mokasyny, sandały czy kozaki. W butach, np. z Deichmanna, które nie są ze skóry naturalnej, zawsze poobcieram sobie stopy, a w Lasockim nigdy.
Jezuuuja starowalam z mala 60kg a koniec 94kg , a mało tylam do 6 miesiąca ostatnie dwa to była megaa tragedia...

Oleczka to trzymam kciuki aby jednak był , fajnie tak parke miec
emoji4.png

Ja ciążę z Lilą zaczynałam z 66 kg i przytyłam tylko 8 kg, ale to dzięki diecie cukrzycowej. W 3 trymestrze zaczęłam chudnąć, przez co wylądowałam w szpitalu. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Po ciąży ważyłam mniej niż przed. ;)
Teraz jednak już nie jest tak kolorowo, bo waga ok 70 kg - masakra. :(

Hej
Bum nie uwierzysz ale zrobiłam skalpel chodakowskiej. Nie do końca co prawda bo tylko 30 min dałam radę ale sukces jest ze w ogóle się wzięłam.

.

Kamila wyluzuj... Stres nikomu nie pomoże. Betaadbie rośnie nie czujesz nic niepokojacego. Maleństwo rośnie w Tobie tak jak należy. Daj mu czas a będziesz prosiła żeby trochę lżej po zebrach kopal :)
Lux i jak wypoczelas?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry