Patrycja_89
Fanka BB :)
Eveee nie wolno Ci się denerwować. Bo zawsze będzie na pierwszym miejscu, nic nie poradzimy na to. [emoji8]
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój mąż ma to gdzieś, że nie wolno mi się denerwować. Najważniejsze, że jak ja mogłam powiedzieć coś nie tak na jej temat! Wczoraj zrobił awanturę. I co z tego, że jestem w ciąży? Jak widać, dla niego to nic nie znaczy.Eveee nie wolno Ci się denerwować. Bo zawsze będzie na pierwszym miejscu, nic nie poradzimy na to. [emoji8]

U nas to trwa od pięciu lat...Eveee faceta nie zrozumiesz , oni są tacy , tu się cieszy a tu kłótnie ...
U nas tesciowa była tez zawsze na pierwszym miejscu , ale do czasu kiedys P spakowalam i pokazalam mu , ze sie nie dam i niech sobie do mamusi idzie , to powiem Wam , ze podzialalo , teraz czasem nawet go denerwuje wlasna matka [emoji6]
Niestety na wszystko potrzeba czasuuu....
EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]

Ja wczoraj ogórkową robiłam. Mniami!Ja też bym sobie musiała powtórzyć zestaw badan , ale te ceny też są fajne
Ja zupę zrobiłam , coś słonko wychodzi i trzeba było iść na jakiś spacer ! [emoji6]
EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]