patrycja20
Fanka BB :)
nie wiem kto ją zapraszał bo na pewno nie janiedobra!! kto ja zapraszal?!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem kto ją zapraszał bo na pewno nie janiedobra!! kto ja zapraszal?!
ale jak mozna se zarty robic z tego ze sie wymysla ciaze, choreLux to się ciesz ... ja to dzisiaj na fb nawet nie wchodzę .
Patrycja i to bardzo , jakby sobie zz czegos innego jaj nie mogli robić .
@ serio? Głowa do góry następny cykl będzie udany![]()
Oj tak niech szybko sobie pójdzie bo źle znoszę @olcia: że też takim ludziom dane jest zostać rodzicami
moniusia: a to dobrze, że mówiła, że mogą być wcześniejTeraz dostęp do tego typu badań jest dużo łatwiejszy niż kiedyś. W zasadzie każde większe laboratorium je ma a mniejsze też częściej mają je w swojej ofercie. No nie licze klinik, bo one od początku.
patrycja: szkoda, że @ przyszła. Kolejny cykl to nowa szansa, oby szczęśliwaNiech szybko sobie pójdzie...
mi nospa wogóle nie pomaga mam takie bolesne @ że tylko mocne tabletki mi pomagają ale staram się ich tak często nie braćpatrycja: ja to przed @ to sobie nospę biorę i lepiej znoszę jak już się zacznie.
daj ją tu do nas, nakopiemy jej!nie wiem kto ją zapraszał bo na pewno nie ja![]()