reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Patrycja i to bardzo , jakby sobie zz czegos innego jaj nie mogli robić .
@ serio? Głowa do góry następny cykl będzie udany ;)[/QUOTE]
no masz rację jakby z czego innego sobie nie mogli pożartować bo dla mnie to nie jest śmieszne. No mam nadzieję że następny cykl będzie udany

olcia: że też takim ludziom dane jest zostać rodzicami :(

moniusia: a to dobrze, że mówiła, że mogą być wcześniej :) Teraz dostęp do tego typu badań jest dużo łatwiejszy niż kiedyś. W zasadzie każde większe laboratorium je ma a mniejsze też częściej mają je w swojej ofercie. No nie licze klinik, bo one od początku.

patrycja: szkoda, że @ przyszła. Kolejny cykl to nowa szansa, oby szczęśliwa :) Niech szybko sobie pójdzie...

olcia: że też takim ludziom dane jest zostać rodzicami :(

moniusia: a to dobrze, że mówiła, że mogą być wcześniej :) Teraz dostęp do tego typu badań jest dużo łatwiejszy niż kiedyś. W zasadzie każde większe laboratorium je ma a mniejsze też częściej mają je w swojej ofercie. No nie licze klinik, bo one od początku.

patrycja: szkoda, że @ przyszła. Kolejny cykl to nowa szansa, oby szczęśliwa :) Niech szybko sobie pójdzie...
Oj tak niech szybko sobie pójdzie bo źle znoszę @

patrycja: aż tak bolesne? Pamiętam czasy, kiedy ketonal forte miałam przez ginekologa przepisywany. Na szczęście po tabletkach anty moje @ przestały być tak bardzo bolesne. No ale to można mieć z różnych przyczyn :(

reklama
Do góry