reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Link do: Facebook

maja ogrom wzorow, materialow, to tylko zdjecie pogladowe
Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    78 KB · Wyświetleń: 263
Hej dziewczyny nie było mnie wczoraj bo straszy dzień był a w sumie i noc... Wracam dopiero do żywych i dziś pokazał się normalny okres po 27 dniach cyklu w tym 2 dni plamienia czyli standard. We wtorek ide zbadac hormony i może uda się z tymi ogolnymi jak zdarze do lekarza do wtorku się zapisac ;) postaram się was nadrobić ale wątpię czy się uda wiec będę pisać tak od czapy póki nie zalapie o co chodzi ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Co tu tak cichoo ?
Aaa weekend jest zapomniałam :D

Kruczyca co się stało jak można wiedzieć?

Nessi kurcze fajna taka biedrona moja by na niej siedziała :D
Zbieraj sily ma malowanko u mnie tez by sie przydalo sciany popisane , ino kupuje nalepki te na sciane z bajek i przyklejam[emoji14]
A mi glowa pęka ...
Chyba jest ciśnienie ...

hej :). Ja mam dzisiaj chwiejny nastrój jak baba w ciąży :D, płakać mi się chce nawet nie wiem czemu, zaraz potem śmiać ( chyba to stres przed jutrzejszą wizytą). Pierdolca idzie dostać :/ Do tego pogoda do doopy .

julia: niezła jesteś z tym dupkiem :) Ja biorę teraz lutkę dopochowową, bo mi się dupek skończył. Jak ja nie lubię tego aplikować :| No to jak masz kupon zniżnkowy to zakupy będą przyjemnością :D

lux: ty to się narcierpisz z tym żołądkiem. Dosyć często coś cię atakuje. A pogoda i u mnie piękna. Ponoć w całym kraju ma być ślicznie.

azylek: o kurde :/ 800 zł za badania z krwi? A rezonans też masz prywatnie? To chyba też kilka stówek :/ Ja jak miałam taki pulsujący ból w poprzednich dwóch cyklach to miałam owulację :D Na pewno masz powiększone jajniki po stymulacji, może dlatego pulsują. Ja nigdy bromka nie brałam, bo jak lekarz mnie spytał czy chcę lek z działaniem nieporządanym i tani czy drogi, ale bez działań nieporządanych to od razu wzięłam dostinex :D

nessi: dobry pomysł z przerabianiem pokoju :) I dziecko szczęśliwe i wy się czymś takim innym zajmiecie :) Fajną kocyk w gwiazki ma młody. A ta biedronka wymiata! Widziałam w IKEA :D Sama bym sobie kupiła...tylko tak dziwnie jakby 30 latka skakała po mieszkaniu na biedronce :D:D:D Ale może :D

kruczyca: to cię @ wymęczyła :/ Teraz ma sobie iść na co najmniej 40 tygodni :D Akurat dni płodne wypadną w tygodniu ślubu :D hihihi

teczowa: hormony szaleją :D Ja dzisiaj się prawie poryczałam na stacji benzynowej :D Chyba opary mi zaszkodziły, bo na objawy ciążowe na 6 dpo to raczej za wcześnie :D Hyhyhy Powodzenia na jutrzejszej wizycie :)

Pogoda śliczna, a mi się nic nie chce. Jakieś przesilenie czy co ? Głowa mnie jakoś tak dziwnie boli :/ Chyba ciśnienie.
Aaaaa widziałam dzisiaj na zakupach mamę z trojaczkami :D O kurczę! To dopiero wyzwanie :D

reklama
Do góry