ooo to mozna zaraz po zaczac sie staracTynka działaj działajniech będzie wysyp styczniowych dzieciaczkow
Tęczowa czekam na wieści
Dziewczyny dostałam okres w końcujestem szczęśliwa
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo to mozna zaraz po zaczac sie staracTynka działaj działajniech będzie wysyp styczniowych dzieciaczkow
Tęczowa czekam na wieści
Dziewczyny dostałam okres w końcujestem szczęśliwa
![]()
tak sa krzyki ciagle, ale my juz chyba na nich doniesiemy do wspolnoty, moze innym mieszkancom pasuja te krzyki...nam nie, bo my ich najbardziej slyszymy, ci obok przez grube sciany az tak nie slysza...masakra jakas, najgorsze jest to, ze oni ludzie kolo 40 lubia se imprezki urzadzac do pozna a my potem niewyspani do pracyxbum: szukam info co daje luteina/duphaston stosowane od 10 dc i nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi :| Może podpytaj jutro swojego gin, bo on musi mieć jakiś zamiar chyba :| W ulotce napisane jest, że dawkowanie takie jest stosowane np. przy endometriozie.
olcia: no to super, że @ w końcu przyszedłNiech będzie łagodny.
lux: ale poranek :|
no mowie Ci ten maly jak wpadnie w szal to tak z pol godz sie drze...az uszy puchnaLuxuorius ją dzisiaj pospalam do 10K zajął się Zuzia a teraz są na meczu
moje dziecko czasami wpada w taką histerię więc rozumiem Cię
bo człowiek śpi i nagle zawał bo o co chodzi
tak tak po zaczynamy
w końcu mi się humor poprawił
Jugoslawa na razie to tylko plamienie nic nie boli![]()
no do 22 moga se grac, ale potem jest cisza nocna i jest kuzwa regulamin, my go przestrrzegamy...inni maja z tym problemLuxuorius matko to u nas Kuba sprowadza sobie znajomych i robi imprezy ale ja to od razu robię raban bo mamy pokój pod nim i jest masakra także wspolczuje