reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum: u ciebie jest dzika i nieprzewidywalna owulacja, wiec wszystko możliwe :D Ale jeśli faktycznie liczyć, że masz 8-9 dni po pozytywnym teście owu to zdecydowanie za wcześnie nawet na betę a co dopiero na sikańca. U mnie szansa też jest :) Zobaczymy co przyniesie niedziela...:D

reklama
Jugo oby no oby , chociaż tobie się udało a ja poczekam [emoji4]

Łącze się z wami P przełączyl na eurowizje [emoji16]

A ja grzeje kolacje , smaka wam zrobie jak lubicie bigos [emoji13]
1463257946987.jpg

Załączniki

• 1463257946987.jpg
    1463257946987.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 117
xbum: lubię bigos, ale ja to co najwyżej w kieszeń mogę wziąć na zapas, bo w żołądku nie mam miejsca :|

Hejo.

Padlam o 18 i wstalam godzine temu [emoji33]

Moj na slowo "eurowizja" tylko grymasa walnal wiec leca "Przyjaciele".

A Szpak ma cudne wlosy az zazdrosc sciska :D
Tez lubie takich wiekszych facetow, zebym czula sie malutka i delikatna :D a mam chudzine [emoji23] :D za to wspanialy czlowiek! I uwielbiam go w kilkudniowym zaroscie.

Powiem Wam, ze mnie zemdlilo :D szkoda tylko, ze po soku pomaranczowym bo go zawsze litrami pije.

Ooo boże dopieroo teraz patrze, która juz jest godzina a nam się na jedzenie wzięło ! [emoji46]
Ale co tam , o dziwo zakwasow nie mam ...

Paraplu też mam chudzine a je za stu [emoji23]

Ja go chyba dziś padne jak małe dziecko ..

Ooo boże dopieroo teraz patrze, która juz jest godzina a nam się na jedzenie wzięło ! [emoji46]
Ale co tam , o dziwo zakwasow nie mam ...

Paraplu też mam chudzine a je za stu [emoji23]

Ja go chyba dziś padne jak małe dziecko ..

Zawsze mnie zastanawialo gdzie mu idzie to cale jedzenie :) bo na pewno nie w uda jak mi :D

Paraplu ja uwielbiam kukurydze a z mała w ciąży nie jadlam bo w kibelku ladowalam , wiec chyba sok pojdzie na bok [emoji16]
Mają te nasze chłopy szybkie trawienie [emoji12]

Paraplu ja uwielbiam kukurydze a z mała w ciąży nie jadlam bo w kibelku ladowalam , wiec chyba sok pojdzie na bok [emoji16]
Mają te nasze chłopy szybkie trawienie [emoji12]

A jak na zlosc chlop mi wypil obie male puszeczki coli jak spalam. A kupilam je specjalnie jakby mnie mdlilo.

reklama
Do góry