reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzięki dziewczyny za kciuki ! [emoji8]
Mam nadzieję , że @ sie nie zjawi...

Jeszcze taka koleja była a te moje dziecko same w domu , myślałam ze zaraz zejde na zawał , ale jeszcze do cukierni po ciasto skoczylam z rabarbarem [emoji16]
Przychodze do domu a u niej w łóżku pies i koty a ta śpi jeszcze normalnie kamień z serca [emoji4]

Nessi kciukasy za ten nowo rozpoczęty cykl [emoji8]

Nati a który masz dc ?
Daj znać jak po monigoringu &&&&& [emoji9]

Moniusia oooo jej niezła sumka za te leki [emoji46]

Tynka oby szybko była poprawa u niego , na pewno już jakaś jest [emoji6] kibicuje wam bardzo kochanie [emoji8]

Kawaaa może komuś ? [emoji477]
Idę robić [emoji4]

To ile ona ma za ja sama w domciu zostawisz??

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamila rok, 7 miesiący [emoji4]
Troszkę nieodpowiedzialne , ale wiem , że nic się jej nie stanie a do lab to 5 minut było ino się mega przeciągało...

Ten weekend zapowiadają ciepło i ładnie oby im się sprawdziło , bi moje dzieciaki teście na wieś zabiorą żebym mogła spokojnie pójść do pracy na cały weekend :-/
A wy jakies plany weekendowe ?
bum- a który Ty masz dziś dc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum odważna jesteś. Ja bym nigdy moje niezostawila a ma już 3 lata... Nawet przed klatkę niewyszlam z psem jak był malutki... Nie boisz się??

Mi mi kawy ja tez idę bo właśnie wróciłam
Bum- to mój 16dc iiii 11mm endo szok jest ciałko żółte czyli ow była na 100% tam mówi goi a ja tempke mam niską :-/ , dobrze ze się ta twoja nie obudziła , mój Maks mi dziś wyszedł przed blok sam ,tata spał a ja poszłam Nadie zaprowadzić .
Jugo- tak to będzie teraz twój cykl i koniec !!!!
Paraplu- a spij teraz ile wlezie hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to wyszedł sam?? Ja bym na zawał padła. Ile on ma??

Kamila nie boje sie , choc mysle ciagle czy jest oki ... zawsze wszystko mam pochowane po sprzątanie , ze nic nie wyciągnie w ogóle moje dziecko jest mądre jak na swój wiek [emoji4]
Wiesz nie chciałam jej budzic z samego rana bo potem by była maruda przez caly dzień [emoji16]
No ja z psem wychodze dwa razy na 10minut to zawsze jej mówię, że ma siedzieć grzecznie mama wychodzi to nie płacze ani nic , bawi sie i na tv patrzy a jak przychodze to sie pyta jus , jus [emoji13]
Mam nadzieję , że nie będzie już problemu jak starszaa będzie z zostawaniem samej [emoji4]

jak sie wkurzylam!
dzwoni do mnie brat (moj szef) i sie pyta gdzie ja jestem jesli nie w pracy? mowie no w pracy jestem a gdzie mam byc? no bo tu dzwonil oburzony klient i krzyczy, ze szarpie klamke a sklep zamkniety! mowie ej jaja se robisz, ja siedze w sklepie caly czas i mam ruch, przed chwila klient wyszedl! co sie okazalo ten osiol pojechal na serwis tam gdzie moj brat mieszka i sie awanturowal, ze mnie tam nie ma! a ja przeciez na serwisie nie pracuje tylko w sklepie a serwis jest czynny od 16-tej w sumie to juz zamkniety! no ludzie rece mi opadly, dostalam ochrzan za niewinnosc!

reklama
Do góry