reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kamila super ta twoja beta przyrasta :)

Dziewczyny bo Wam nie mówiłam :) siostra K to aż się popłakała że szczęścia a mama K rzuciła mi się na szyję i mówiła że bardzo się cieszy że mam się oszczędzać że bardzo by chciała abym donosiła ta ciążę i że mam leżeć i pachnieć :) a no i że jak będę źle się czuła czy coś to mam od razu mówić to ona będzie obiady gotować :)) no powiem wam że byłam w szoku jej reakcja :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila super ta twoja beta przyrasta :)

Dziewczyny bo Wam nie mówiłam :) siostra K to aż się popłakała że szczęścia a mama K rzuciła mi się na szyję i mówiła że bardzo się cieszy że mam się oszczędzać że bardzo by chciała abym donosiła ta ciążę i że mam leżeć i pachnieć :) a no i że jak będę źle się czuła czy coś to mam od razu mówić to ona będzie obiady gotować :)) no powiem wam że byłam w szoku jej reakcja :)

Baaardzo mile. :')))

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee no powiem Ci że bardzo :) bo jak o drugiej ciąży powiedziałam to tak sobie zaaregowala az mi przykro było . A kiedy Ty testujesz ?

Nie wiem. Boję się rozczarowania... :-( Dzisiaj 25 dc i tak naprawdę nie wiem kiedy była owu... podejrzewam, że w 17 dc, bo mocno pikał lewy jajnik i dużo śluzy rozciągliwego było. Ale kiedy była nie wiadomo... ;-) Dzisiaj tempka 36,74 o 6.00, wczoraj po południu 37,54, no ale to się nie liczy.[emoji14]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry