reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jezuuuja starowalam z mala 60kg a koniec 94kg , a mało tylam do 6 miesiąca ostatnie dwa to była megaa tragedia...

Oleczka to trzymam kciuki aby jednak był , fajnie tak parke miec [emoji4]

Hej
Bum nie uwierzysz ale zrobiłam skalpel chodakowskiej. Nie do końca co prawda bo tylko 30 min dałam radę ale sukces jest ze w ogóle się wzięłam.

Oleczka też mi się wydaje że na następnym usg zobaczysz piękne jajka między nogami dziecka. Smaki typowo chłopięce masz z tego co piszesz. A ciuch faktycznie fajne. Też patrzyłam na tą gazetke więc korzystaj.

Lux Oleczka ma rację. Jak gadają to niech gadają i tyle. Jak już mówiłam znudzi im się. Ciekawe bardzo czy jakby twoja tesciowa miała cały dzień odruchy wymiotne i wymioty to czy by taka wesoła chodziła.
A waga się nie przejmuj. Moja siostra po ciąży schudla mega i 4 miesiące po porodzie ważyła 8 kg mniej niż przed ciążą.

Ja się chyba skupie na odchudzaniu. I tak nie mam jeszcze żadnych szans na ciążę...mąż w pracy a mnie jest strasznie smutno...

Dzień dobry laski :) cos sie z moim spaniem dzieje rano nie mogę spać a cały dzień najchętniej bym się nie ruszyła z wyrka... Tynka rozchmurz się bo przyjadę tam do Ciebie ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux ją w pierwszej ciąży zaczynałam z wagą 75 do porodu 115kg :D w ciągu roku zeszlam do wagi z przed ciąży[emoji14]teraz zaczynałam z wagą 78 i na ta chwilę jest 81 :D

Tynka podziwiam Cię ją do chodakowzkiej nie miałam mocy :D

Kruczyca Ty kobito testuj bo mi coś tu ciąża pachnie od Ciebie :D

Miłego dnia[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka:-)

Kruczyca ja zawsze tak mam na początku cyklu. Chwiejnosc nastroju to moja główna cecha:-) a kiedy robisz betke?

Oleczka dopiero wczoraj zaczęłam ha ha. Dzis znowu spróbuję. Zobaczymy czy do końca wytrzymam.

Do góry