reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja to całemu światu w 10tc wyglosilam [emoji16]

W ogóle jak tak czasem ogladam te zdj z usg albo od malej pamiętnik to płakać się chce [emoji4]

Aj normalnie takie pięknie wspomnienia zostają [emoji171]
1464190903378.jpg

Załączniki

• 1464190903378.jpg
    1464190903378.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 272
Evee ja taak samo!
Ale czekamy naa twoją bete [emoji6]
Może tam zadz i zapytaj , powinni cos powiedzieć.

Jugo- właśnie wróciłam z zakupów pistacji nie kupiłam , a teraz mam ochotę :)
Bum- mi się wszystko zgadza tabelka super ale mamy styczniowek !!!
Byłam w aptece kupiłam jakiś test blue , mam jutro spróbować testować ale kurde belek nie wiem czy chce sobie psuć dzień mamy

Ojej ta straszna burza idzie teraz do mnie !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Nati haha u mnie przeszło i Jugo miała racje już slonecznie [emoji4]
Z testowaniem nie mam pojęcia co ci poradzić , może jednak się udało i będą dwie !

Kruczyca w ogóle piękny prezent na Dzień Matki [emoji172]
A ino nas opuścisz z tad to cię znajdę haha adres mam [emoji16]

Anula co tak cichutko sobie podgladasz ? [emoji4]

Oleczka piękny prezent od córki , mój to drugi Dzień Matki a raczej trzeci bo w ciazy tez obchodzilam [emoji39]

Mój P będzie miał 4 dni wolnego , my sie pozabijamy chyba [emoji23]

reklama
Do góry