reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

I jak tam kibicujecie czy macie wolne od facetów? :D

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Dzięki dziewczyny , jeszcze gorączka doszła , biorę lek na wszystko duomox , jakieś saszetki do picia i spray do gardla mam na razie sie tym lecze bo lekarz jutro dopiero ...

Nie nadrobię was kochane ...

Kruczyca mój tam sam sobie kibicował [emoji4]

Dzięki dziewczyny , jeszcze gorączka doszła , biorę lek na wszystko duomox , jakieś saszetki do picia i spray do gardla mam na razie sie tym lecze bo lekarz jutro dopiero ...

Nie nadrobię was kochane ...

Kruczyca mój tam sam sobie kibicował [emoji4]
Bum oby lekarz szybko pomógł. Może to jednak nie swinka

7u223e3k88z714o0.png

Kruczyca swinka , swinka bule mam taka że masakra, ucho też boli , gardło ściśnięte ...
Mój P jeszcze nie miał ...

Dzisiaj idzie do małej do pokoju na materac spać [emoji16]
Najgorsze to , ze ma na rano i Lena musi ze mną jakoś wytrzymać a najlepiej , żeby tulic się nie chciała...

xbum: biedactwo :( Że też musiało cię tak dopaść :/ I to jeszcze świnka :/ Ona chyba rzadko atakuje dzieci w wieku Lenki,ale wiadomo, że lepiej dmuchać na zimne. No i jutro lekarz to też powinien poradzić jak szybko dojść do siebie. Chociaż i tak swoje musisz odchorować niestety :( No ale z dnia na dzień powinno być lepiej. Tulam.

Zbieram się do spania...chyba za długo na słońcu siedziałam i wyssało ze mnie energię.
Dobranoc dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
Jugo ja to w zime zdrów jak ryba , a ino wiosna / lato wiecznie cos, miesiąc temu angina , pare dni temu ale tak mnie pod pacha bolalo i czerwone mialam jak węzeł chłonny ale przeszło a wczoraj to mnie dziadostwo zaatakowało ...
P stwierdził , że wyglądam jak trup , blada jak ściana i sił zero...
Jugo aa u ciebie owu była nie ?
Może owocna [emoji4]

Dzień dobry ....
Emocje,wycieczka dziecka i stara matka juz nie śpi ....sama z własnej nie przymuszonej wstałam .... kawa ?
i chodzą za mną te ogórki kiszone eh ... od samego rana ...
m chyba choroba dopada ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzień dobry[emoji4]

Czyżby druga?

Anula no to trzy dni wolnego[emoji12] Skorzystajcie z mężem no chyba ze jego też rozlozy.

Bum, biedna ty. Ja miałam swinke ale chyba dla mnie nie ma nic gorszego od ospy. Miałam ja w wieku 15 lat. Bardzo źle to wspominam.

Jugo może to dobry znak ze tak wcześnie kluje i pobolewa. Trzymam kciuki bo termin @ chyba tuż tuż...

Oleczka, to to chyba stypa była A nie wesele[emoji12] Ja juz odliczam dni do 2 lipca a im blizej tym bardziej mi sie nie chce..

Weekend mi zleciła pod znakiem szkoły, ale już wszystko ponadrabiane i chyba już sobie do końca semestru daruję obecności.
Widziałam ze pojawił się temat chrzcin. My jesteśmy wierzący ale chyba gdzieś od roku do kościoła to tak tylko gościnnie. Nie ma czasu a jak jest to się nie chce. Jednak chrzcic będziemy, a to co kto inny zrobi to moim zdaniem jest jego prywatną sprawą i rodzina A tym bardziej obcy nie powinni nikogo umoralniac na siłę.
Kurczę, wczoraj M dal mi wypić zimne piwo oczywiście bezalkoholowe i dziś coś mnie dusi i w gardle drapie, a popołudniu mam umowiona wizytę u dentysty na przegląd.

Do góry