reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca no niech wolne bierze i idzie na podgląd swojego dziesiątka , może płeć już będzie widać , boziuu ale ten czas leci !

Patunia dzień lenia to ja mam bardzo często , ale jak już się wezne np do sprzątania to potem wszystko leci kurze , szafki , prania , prasowania itd . [emoji4]

Odnośnie kalendarzyka , tam gdzie serduszko to nasze brzuchatki [emoji3]

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 26.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Artemida czemu po 30stce?

JULIA 15.07 - prenatalne [emoji170]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 26.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Bum - moje jajniki przez długi czas bez używania (PCO) bardzo się postarzyły coś jak menopauza. Coraz mniej produkowanych jest komórek jajowych więc do 30stki mam największe szanse na ciążę potem już cud. I to mnie dobija

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale dziewczyny nawijacie, nie sposob nadrobic po 2 dniach :D Ale to dobrze ;)

Karola ja tez Cie pamietam z innego watku :)

Patunia olej z wiesiolka jest super. Ja akurat mam naturalnie bardzo duzo sluzu plodnego ale i tak i tak go lykam tak co drugi cykl, zeby go jeszcze poprawic :) Nalezy go brac od 1dc do owu.

Ja nie wiem dokladnie kiedy mam owu ale za to wiem kiedy juz jest dzien po - konczy mi sie sluz plodny, zamienia sie w bialy gesty nieciagnacy i zaczynaja mnie piersi pobolewac :) (skok progesteronu) Czasem w okolicach owu mam plamienia i klocie w jajnikach.

Bum sliczne paznkocie :) Ja 3 lata nosilam zel a teraz sama w domu robie hybryde :)

Artemida przykro mi :(

Oj wiem cos o rozczarowaniach, przezywam je co miesiac od 17stu miesiecy :( Jakby mi ktos na poczatku powiedzial ze conajmniej tyle razy sie nie uda to bym pomyslala ze sie zalamie, ale az sama jestem z siebie dumna ile zdolalam juz wytrzymac :)

Kruczyca zazdroszcze widoczku ;)

Milego dnia dziewczyny :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry