reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
nikusia ja sie nie zalamuje , ja sie dopiero zalamie w piątek [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

No to pogadałam z babą i ręce mi opadły... Proponuje mi UWAGA: ''Indywidualny tok nauczania'' :D Cool nie ?
Pewnie, lepiej się go pozbyć ...to pytam jej co robi on takiego, że aż takich drastycznych środków wymaga>
''Odwraca się bez przerwy, gada, nie słucha poleceń'' o_O

Jutro idę do szkoły na jego lekcje, poobserwuje go podczas lekcji co by mieć spojrzenie z dwóch stron.
Jak przy mnie będzie grzeczny ...to niech ona idzie już na emeryturę.

Nessi a widzialas ta reklame z magmisiami ? Moze kup na koncentracje , ale ile w tym prawdy to nie wiem...
To jest dziecko wiec wiadomo , ze taki bedzie w której on jest klasie?

wff2krhmvaem9yip.png

No to co oni wymagaja w pierwszej klasie w polowie września , wiadomo mlody sie dopiero do szkoly przyzwyczaja... Chorzy sa Ci nauczyciele [emoji36]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum a mój cykl to nie ma znaczenia [emoji4]

Ness ręce mi opadły ... poszła bym do dyrekcji na pogadanke bo ta kobita ma coś nie hellol

Do góry