reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis a wez tu wyjdą dwie a bedzie to błąd testu , mój to chyba by się zaplakal [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Heyyy
Ja nawet nie wiem jaaki dc mam[emoji23][emoji23] nie licze i nie chce..
Wpadlam na chwilke, miecho siedzi w piekarniku wiiec wykorzystam ta chwilke..dzis skonczylam szybciej,bo mala marudzila , na cale szczescie ukladam juz rzeczy na swoje miejsce i powoli zaczyna robic sie przytulnie[emoji23]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Artemida normalnie ciekawe co tam u Ciebie wyprawia [emoji52] ale kciuki za jutrzejszy test ! [emoji110][emoji110]

Carmen dobry, dobry [emoji5]
Pochwalisz się efektem?
A może już po terminie @ [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja od jutra zaczynam znów z mierzeniem temperaturki i wyczekiwanie owu ! [emoji5]
Aleeee teraz co drugi dzień seksior i nie ma , że się nie chce [emoji41] słowa mojego P a po tym stwierdził , że mu się zawsze chce [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum mojemu tez sie zawsze chce. I jak to mówi nawet po tygodniowym biwaku w lesie, w worku po ziemniakach i z nieogolonymi nogami ma na mnie ochotę :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Do góry