reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale zo£za ze mnie haha
Nawet sie nie przywitalam, zaraz lece z mala do przedszkola i musze sama dzwigac graty z drugiego pietra do nowego mieszkania[emoji33] tutaj nie mam windy, za to na nowym dzieki Bogu jest. No i wozek wczoraj sobie kupilam taki, jakiegos uzywaja kurierzy [emoji23][emoji23]
Do piatku mam czas , umrzec idzie. Wczoraj od dzwigania to aaz mnie jajca bolaly ...dzis juz ok ale pewnie potem siie nawroci.
Milego dnia wam zycze. Zabieram dzide i ide hahaaaa
Do uslyszenia
Nessi dzieki za link. Zaraz polece do herbapolu i bede sie nacierala. Co mnie na stare lata musialo wziac [emoji38][emoji38]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Dobry ...

Rene bidulko,apap można i paracetamol zdaje się ... a może idź dziś prywatnie do innego gina,coby skonsultować i żebyś się uspokoila hmm ?

Carmen a ty przeprowadzke uskuteczniasz ? bo nie zakodowalam [emoji52]

Artemida ozesz ... strasznie to długo trwa .... a może ty powinnaś iść sprawdzić progesteron ? albo do giną na usg coby sprawdzić i ocenić endometrium ....

Agnes jak na wolnym [emoji38]?

Majka ja to dziś wstać nie mogłam,ale chorobsko
mnie bierze -czuje się trochę jak wyprana o losie ...

Ness czołg extra ...zresztą portret tez ,ja to mam dwa duże segregatory wypchane rysunkami etc od czasów przedszkola a nawet zanim jeszcze zaczął do przedszko chodzić,datami podpisane ,fajna pamiątka [emoji38] a cuda tam takie ze hoho ....

Bum jak tam ? @ daje czadu ....

Anula na razie sie nie nudzę ;) ogarniam dom i jakieś urzędowe sprawy, ale już wczoraj dopadły mnie myśli, ze bede uzależniona finansowo od mojego chłopa [emoji33] przeraża mnie to, chociaż on i tak wypłatę mi daje do dospozycji, bo to ja płace rachunki i tak dalej [emoji12]
Carmen bidulko sie nadzwigasz i narobisz :( masakra

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja juz po wizycie. Ginka dala skierowanie na kariotypy na nfz i do poradni genetycznej. Takze czekam do 22.10. Wizyta trwala z 5 min ale czego sie spodziewac po bezplatnej na nfz. Powiedziala ze dobrze ze sie zapisalam do immunologa i ze niestety nie sa refundowane ani wizyty ani badania i mam sie przygotowac na koszt 600-800 zl. I wg niej, patrzac po wynikach te moje 2 poronienia to mogl byc przypadek. Bo przeciez nk 20% jest w normie. [emoji27][emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida90 będzie dobrze w końcu sie uda :)

dzoł trudno porobisz badania i choć będziesz pewna co sie dzieje

Bum byłam w dwóch apteka w żadnej nie znalazłam termometru wiec chyba mi nie będzie dane spróbować,

na wiosnę zasiałam trochę więcej marchewki z myślą o dzieciątku, narosło jej tyle że maż musiał mi jak nigdy pomagać , dla ścisłości to 0,7l
upload_2016-10-4_10-45-20.png

upload_2016-10-4_10-46-1.png

to tylko jedna z tych większych :D

Załączniki

• upload_2016-10-4_10-45-20.png
    upload_2016-10-4_10-45-20.png
    688,2 KB · Wyświetleń: 220
  • upload_2016-10-4_10-46-1.png
    upload_2016-10-4_10-46-1.png
    497 KB · Wyświetleń: 261
reklama
Cześć [emoji8]

majka no to czekamy na wizytę [emoji4] a jak dajesz radę z luteina?

Artemida no mi po 7 dniach @ przyszła od dupka , ale kurcze mogła by już przyjść ..
Świetnie cię rozumiem jak się czujesz , ja czekała ponad 20 dni na @ przed zaczeciem CLO.
Może winko na wieczor , ciepła kąpiel?

Carmen silna kobietka z Ciebie , jeszcze troszkę i będziesz odpoczywać [emoji6]

Anula @ ponoć się zakręcila , więc dziś już coś zadziałamy z P [emoji28]

Dzol ja tez jestem po 2 poronieniach a z Lenka było ok.
Mi genetyczne też wszytkie ok powychodziły .[emoji4] szybko się uda teraz [emoji6] , który masz dc ? Bylas na tym monitoringu?

hajmal zamow sobie z geminni , albo niech w aptece ci zamowia i sobie odbierzesz [emoji4]
Marchewka giga [emoji111]

Wonderful co tam ? [emoji41]

Miłego dnia ! [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry