Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje za polecenie, na pewno się pochwalę.I takie meble Ci polecam, bo tez tak zrobiłam ja mam trochę po drodze bo to podobna branza do mojej wiec o tyle może łatwiej. W każdym razie nie zmieniła bym nic i pisze to z czystym sumieniem. Polecam dużo szuflad o mocnych prowadnicach i gniazdko wysuwane z blatupowodzenia. A i pochwal się jak będziesz już coś miała
Trzymam kciuki, żeby się udało. Dobrze, że jest szybko ustalona przyczyna.Mam 38 lat,nasz syn ma 6 lat.Staram sie o drugą ciaże prawie 5 lat,z racji mojego wieku nie jest to proste.Trafiłam do lekarki z Poznania,która odrazu skierowała mnie na badanie drożności i niestety prawy był niedrożny.