reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hajmal ostatnio dzien przed @ tez przy badaniu szyjki wygrzebałem sobie brązowy śluz i na drugi dzien przyszła @. Ale dzis mam dopiero 13 dzien cyklu :( czuje ze sie rozkręci :(
Bum nie mam testów ale moze zaraz podjade i kupie [emoji848] choć nie wiem czy chce [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
agnesis to coś jest za wcześnie na @ [emoji19]
Moze podjedz i zobaczysz co obe mówią [emoji38]

Dzol i jak tam , weszlas ?

wff2krhmvaem9yip.png

a to może być plamienie owulacyjne, przed pierwszą ciążą miałam coś takiego i to była fajne bo pewne, teraz już nie mam :( a bym chciała.

cos wam powiem , opowiadała mi to na weselu pewna stateczna pani ok 60 l, znam ją i to bardzo poważna kobieta, wyszedł temat ciąży i ona mówi tak że kochała się z mężem przed pierwszym mężem w czasie @ i tylko wtedy i zaszła w ciażę , potem długo długo nie mieli dzieci aż znów spróbowali w @ i mieli drugie i po paruu latach tez w @ trafili 3 i maja syna i dwie już dorosłe córki . Aż sie wierzyć nie chce

Dopiero wracam. Trafilam z bzykaniem jak w morde strzelil. Juz po owu, byla wczoraj albo przedwczoraj. A przed wczoraj sie bzykalismy. Pytalam czy dzisiaj meczyc meza to powiedzial ze moze odpoczac bo juz po. Za 12 dni mam zrobic test. Przepisal clo na nastepne cykle w razie czego bo idzie na urlop. A wiesiek chyba mi nie pomogl albo za krotko go biore ( bo dopiero 1 cykl) bo sluzu wcale nie widze.

Edit: a ledwo co wsadzil sonde i pyta mnie czy mam bhcg dodatnia [emoji15][emoji15][emoji15] A ja oczy zrobilam i mowie ze dopiero 17 dc. No i wtedy on do mnie ze swiezo po owu jest.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

że kochała się z mężem przed pierwszym mężem
To będzie dosyć trudne w realizacji :D

Co do ''zachodzenia w ciążę'' podczas @ - owa Pani zapomniała Ci powiedzieć, że musiała mieć krótkie cykle ;) A kto o tym słyszał w tamtych czasach ? Nikt ...nikt o tym nie wiedział i nikt nie obliczał ...

Nessi ja mam pierwszy raz taki przypadek to moze sie u mnie sprawdzi [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nessi no płodnych jeszcze nie ma [emoji4] wczoraj pojawiło się trochę śluzu , dzisiaj nic aż tak , tylko mokro...
Ale dzisiaj mam 7dc i musimy zadziałać bo wczoraj odpadlam nie chciało mi się [emoji6]
Pisałam wam , że jajniki mnie nie bola i właśnie od godziny bola [emoji38]

Tak jak kiedyś pisałam , ale nie dostalam odp , pisze jeszcze rsz czy jest możliwość ze jak owu byla w 15dc , to teraz przy większej dawce z clo będzie wcześniej ? [emoji52]

Nessi hahahahahahaha już wiemy skąd się biorą rude dzieci [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry