reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi no płodnych jeszcze nie ma [emoji4] wczoraj pojawiło się trochę śluzu , dzisiaj nic aż tak , tylko mokro...
Ale dzisiaj mam 7dc i musimy zadziałać bo wczoraj odpadlam nie chciało mi się [emoji6]
Pisałam wam , że jajniki mnie nie bola i właśnie od godziny bola [emoji38]

Tak jak kiedyś pisałam , ale nie dostalam odp , pisze jeszcze rsz czy jest możliwość ze jak owu byla w 15dc , to teraz przy większej dawce z clo będzie wcześniej ? [emoji52]

Nessi hahahahahahaha już wiemy skąd się biorą rude dzieci [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Bum dajesz dajesz [emoji4] wiesz co przy clo pęcherzyki rosną ... może być szybciej owszem ale priorytetem jest obserwacja bo jak się przedtymulujesz to będzie lipa bo będą albo za duże i przez jajowod mogą nie przejść uo jest m.in. skutek uboczny ,albo się porobia torbiele etc dlatego ja jestem za podaniem pregnylu żeby pekly ale to już gin musi zadecydować no i ty bierzesz dodatkowo inofem a to też ma wpływ ...

reklama
Anula no ja mam monitoring , ale dopiero w poniedziałek a to będzie 12dc już ! I tak myślę czy owu może być np 10-11jak ostatnio był w 15dc z mniejszą dawką ehh ale chyba nie..
Ostatnio mi pękł sam [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum myśle, ze moze i być szybciej, bo clo stymuluje wzrost, a jak większa dawka to szybszy wzrost, tylko wlasnie żeby pękły.
Nie chciało mi sie jechać po testy, bo zimno jak cholera. Swojego poprosiłam żeby mi kupił testy owu i kupił mi... test ciążowy. Ehh trudno, jak to owulacja to owulacja i tyle, a jak przyjedzie okres to żaden test nie pomoże :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

przychodzi_do_lekarza_baba_co_ja_2013-09-18_13-58-44.jpg

Na CLO, nie pomogę bo się nie znam :)
Agnesis ..działaj, działaj :) a odkurzacz jak się spisuje ?:D Nic nie piszesz ..

Załączniki

• przychodzi_do_lekarza_baba_co_ja_2013-09-18_13-58-44.jpg
    przychodzi_do_lekarza_baba_co_ja_2013-09-18_13-58-44.jpg
    81,3 KB · Wyświetleń: 156
agnesis ehh no to w pon się obejrzy , jak będzie pęcherzyk duży to na pewno mi dać na zastrzyk , ino ja sobie go sama na bank nie zrobie [emoji50] mam nadzieję , jednak , że pęknie sam jak coś ...

Ale sluz cos mi sie wieczorem pojawia., wczoraj trochę dzisiaj już sporo , ale z domieszką takiego mlecznego ale rozciągliw bardzo ... W tym cyklu jeszcze nie było przytulanek , więc to zadne pozostałości...

Musicie zadziałać i tak [emoji4]
Dobry [emoji237] i w błocie pociągnie [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Zobaczymy czy bedą jakieś starania dzis, muszę zapytać czy go już nie boli [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Witam sie o świcie.
Dziś jest chyba więcej tego plamienia i ciemniejszy ma kolor [emoji20]

Do góry