reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie no u mnie to jezt jakaś porażka z tą temp , u mnie dziś 36.9 [emoji30]

Wykres z ostatniego cyklu :
Zobacz załącznik 777294

Wykres z tego , co to jest ?! [emoji52]
Zobacz załącznik 777295

wff2krhmvaem9yip.png
Zacznij już robić testy owu a temp się nie przejmuj w ogóle.

reklama
Anula testów owu nie kupiłam :D niw chce sie wkurzać ;)
Myśle, ze trzeba hormony zbadać, od zabiegu w maju okresy były regularne, a teraz po takim czasie cos jeb*o [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Anula testów owu nie kupiłam :D niw chce sie wkurzać ;)
Myśle, ze trzeba hormony zbadać, od zabiegu w maju okresy były regularne, a teraz po takim czasie cos jeb*o [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
To na kawkę zapraszam [emoji38] właśnie pije i to w łóżku [emoji6]

Wlasnie tez pije kawę i zastanawiam sie co zrobic z dzisiejszym dniem, bo pogoda do doopy, humoru tez jakoś nie mam najlepszego [emoji52] chyba wezmę nospe i pójdę dalej spać. I chyba zamówię te różowe testy owu, żeby zobaczyć w następnym cyklu czy te plamienie ma związek z owu.

Bum kto powiedział że lekarstwo musi być dobre [emoji5]
Agnesis mój od tabletek z daleka bo jak twierdzi nie jest lekomanem, pojadę dzisiaj do apteki i w aptece pewnie będzie sok z żurawiny 100 % bez cukru

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patunia tak samo moj, mówi ze nie da sie chemia faszerować, ale jak sie wysiusiać nie mógł to łykał jak bocian żaby te leki [emoji1][emoji12]

Do góry