reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

boję sie dziękować,
Najpierw sie wypatruje tych kresek a potem jest strach!!
dokładnie nie wiem czy sie bardziej ciesze czy bardziej boję

u mnie przyszła @ planowa 22 jak w zegarku i zawieszamy na razie starania bo muszę dostać przedłużenie umowy o pracę, wtedy będziemy próbować dalej.
Przykro mi :(
Jestem nastawiona na operacje a mój mnie wyzywa że mam się nie nastawiać na negatyw :( ale nie potrafię
postaraj się być choć trochę dobrej myśli, :)

kacha ja Ciebie tak bardzo rozumiem, ja w 16 tc poroniłam mieliśmy już ubranka, wózek, łóżeczko, materacyk, przewijak, wanienkę, taki ładny kombinezon biały myślałam ze bedzie na chrzest bo synek miął sie urodzić za miesiąc w grudniu, kazałam mężowi to sprzedać ale uparł sie ze zostawi, tylko ja nie wiem czy dam kiedyś radę używać tych rzeczy

reklama
dzień dobry [emoji41]

Ja szykuje obiad , dziś P zaczyna prace juz normalnie, wiec nie ma labowania hehe ...

Hajmal widzę cień ! Kiedy betka [emoji110][emoji110]

Maziajka nie w tym cyklu nie robię testów , tylko ta nieszczęsna temp mierze .. [emoji5]

Wonderful ok to zostawie , wolne miejsce [emoji6]

Zuza a ty jak tam i @?

Macie moje włosy. Dziś za kupilam z joanny jakas porzeczkowa, bo kokor ponoc szybko schodzi i będę na razie poki co w podobnych kolorkach się malować [emoji6]

1477300084385.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477300084385.jpg
    1477300084385.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 328
hajmal oj to późno straciłaś ciążę. Ja straciłam w 9 tyg. a dowiedziałam się w 12 tyg. Im dalej tym te przeżycia są gorsze. Współczuje Ci, że musiałaś przez to przechodzić. Wiem, że się boisz ale staraj się myśleć pozytywnie. Teraz już będzie wszystko w porządku. No to faktycznie nieźle się obkupiliście. Może z czasem przełamiesz się i to wykorzystasz. My mamy rzeczy po moim synku, ma 4,5 l. i cały czas coś po nim odkładamy a miejsca coraz mniej. Dobrze byłoby aby ten mały uparciuch w końcu się pojawił i zaczął te rzeczy wykorzystywać a potem szybko się ich pozbywać.

Bum ładnie Ci :)
w środę mam termin @ wiec poczekam do środy i zrobie bete a potem drugi raz w piątek, testy mam jeszcze 2 wiec będę testować dalej

Wygladasz dobrze w tym kolorze. Przy jasnej cerze ladnie wygladaja takie wloski.....ja tyz taki bladzioch jestem [emoji23] Moze niebawem tez sie skusze na cos - puki co musze scinac na krotko [emoji35]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
dzień dobry [emoji41]

Ja szykuje obiad , dziś P zaczyna prace juz normalnie, wiec nie ma labowania hehe ...

Hajmal widzę cień ! Kiedy betka [emoji110][emoji110]

Maziajka nie w tym cyklu nie robię testów , tylko ta nieszczęsna temp mierze .. [emoji5]

Wonderful ok to zostawie , wolne miejsce [emoji6]

Zuza a ty jak tam i @?

Macie moje włosy. Dziś za kupilam z joanny jakas porzeczkowa, bo kokor ponoc szybko schodzi i będę na razie poki co w podobnych kolorkach się malować [emoji6]

Zobacz załącznik 779765

wff2krhmvaem9yip.png
Dziękuje. Wyglądasz super, pasuje Ci. :)

Do góry