reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A dziewczyny kupowała któraś schab z lidla? Dobry jest? Bo mam ochotę na schabowego, a nie chce mi sie lecieć do mięsnego, koło szkoły mam lidla [emoji6] w zasadzie nie kupujemy mięsa w paczkach, ale taka chora jestem, ze nie bede jeździć po całym mieście żeby kotleta zjeść [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
A dziewczyny kupowała któraś schab z lidla? Dobry jest? Bo mam ochotę na schabowego, a nie chce mi sie lecieć do mięsnego, koło szkoły mam lidla [emoji6] w zasadzie nie kupujemy mięsa w paczkach, ale taka chora jestem, ze nie bede jeździć po całym mieście żeby kotleta zjeść [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Ja ogólnie kupowałam mięso i ryby z lidla . Jeszcze nie natknęłam się na żadne trefne.

Carmen a zielarskiego nie masz tam sklepu u Ciebie? Czytalas te opinie nawet ok nie? [emoji5]
Wieska lykaj , ale ino do owu...

agnesis a kiedyś kupilam i był ok , ja takie schabowe rob ie , zena grubość to więcej panierki a kotleta strzaskam tak, az Chiny widać [emoji23] przeważnieto biedronkowe kupuje bo mam pod nosem [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen a zielarskiego nie masz tam sklepu u Ciebie? Czytalas te opinie nawet ok nie? [emoji5]
Wieska lykaj , ale ino do owu...

agnesis a kiedyś kupilam i był ok , ja takie schabowe rob ie , zena grubość to więcej panierki a kotleta strzaskam tak, az Chiny widać [emoji23] przeważnieto biedronkowe kupuje bo mam pod nosem [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png
Mam zielarski zaraz pod klatka schodowa, ale babka droga jest jak cholera. Ale mimo wszystko zaraz przejde sie do niej i podpytam czy ma te wszystkie ziola ... musialabym tez przetlumaczyc co i jak sie nazywa [emoji14] a jak nie to moze mama mi przesle z polski......

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Co do opini to nawet, wczoraj normalnie plywalam w oblokach. Mam nadzieje, ze choc po ziolach sie uda ... bo jak nie to uj mnie strzeli [emoji1]

Carmen no w linku sąpodane jakie ziółka i ile gram.
No ja tak samo , a nóż sie uda , mam nadzieję, ze @ do wtorku / srody nie dostane bo dopiero mi tak przyjdą a pije się niby od 1dc... [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen no w linku sąpodane jakie ziółka i ile gram.
No ja tak samo , a nóż sie uda , mam nadzieję, ze @ do wtorku / srody nie dostane bo dopiero mi tak przyjdą a pije się niby od 1dc... [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
A tam jak jeden dzien przeskoczysz to nic sie nie stanie :)
Uciekam do lekarza [emoji14]

Hej.To mój pierwszy cykl po udrożnieniu jajowodu i zaczęłam go z clo.Mam trzy pęcherzyki.Owulacja była i teraz czekam.Pobolewa mnie brzuch delikatnie i zastanawiam sie czy to dobrze czy zle.:happy:
Pozdrawiam

Carmen powodzenia unie lekarza!
Agnesis mój mały tez nieźle rośnie.Tez co chwila mu coś kupuje.A jego stopa rośnie mi w oczach.Czy inofem lepiej brac od 1 dc cyklu?
nessi to teraz czekamy na Twoje wyniki.

reklama
Kacha ja zaczelam brać w połowie dla mnie im szybciej tym lepiej [emoji4]

Carmen daj znać po wizycie [emoji110][emoji110]

A mnie jajco rwie...

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry