reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mialam na mysli nasza forumowa rodzinke [emoji14]!!!! Ja tez sie z Wami troszke zzylam. I fakt z rodzina niestety tylko na zdjeciach.....
Jak was czasem nie podczytam to juz sobie mysle : ciekawe co popisaly laski, a moze ktorejs udalo sie w koncu zajsc...jednym slowem nawet jak czasem nie odpisze,to musze chociaz podczytac zeby byc na biezaco. Na poczatku podchodzilam do wszystkiego sceptycznie i myslalam,ze sie szybko znudze...a tu prosze wrecz na odwrot.
Tak jakos fajnie wyszlo. Ciesze sie ze Was poznalam [emoji6]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak wszystkie urodzimy to sobie spotkanie zorganizujemy [emoji23] ciekawe jaka różnica w wieku dzieci by wyszła [emoji12]
Kiedyś byłam na marcowkach 2009 i robiłyśmy takie spotkania [emoji2]

Prad juz jest wiec foto usuwam [emoji6] U mnie 20 dc. Jeszcze tydzien do @ ale wiem ze nic z tego, bo prawie caly cykl mleczny sluz [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Prad juz jest wiec foto usuwam [emoji6] U mnie 20 dc. Jeszcze tydzien do @ ale wiem ze nic z tego, bo prawie caly cykl mleczny sluz [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To jeszcze o niczym nie przesadza, ja jak zaszłam to w ogóle śluzu płodnego nie widziałam [emoji6]

U mnie śniegu napadalo , dzieciaki się wyszaly [emoji38]
1480536098-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum matko ile śniegu! U nad tylko deszcz pada [emoji54]

agnesis no wczoraj było troszkę, dzisiaj już fajnie oby tak zostało to w weekend na sanki z Leną się pójdzie [emoji4][emoji4]

W ogóle zmieniła Wam się apka ? Więcej zdj nie mogę dodać , ciągle jakieś błędy i komunikaty huston mamy problem [emoji33]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi apka sie zmieniła kilka dni temu, ale dziala dobrze, poza tymi reklamami w postaci wbijających filmików

reklama
Do góry