reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Boczek koniecznie niestety bez niego chyba suche by to było:-/

I zapiekanke też kiedyś robiłam taką z kurczakiem i ryżem ale już nie pamiętam tego przepisu. Musiałabym poszukać i sporo rzeczy było potrzebne.

reklama
Artemida nigdy nic nie wiadomo:-) już nie raz pisałam jak to u mnie było. Niemożliwe a jednak:-)

Nessi coś ty. Ja uwielbiam to robić bo mi to 15 minut zajmuje a potem się tylko piecze. Jak będziesz miała kiedyś czas to spróbuj. U mnie już całą rodziną to robi jak kiedyś ich poczęstowałam. Ja zawsze szukam takich niezbyt dużych piersi to bardziej soczyste później są. I jak masz podwójne to trzeba je porozkrajać na pojedyncze.
Zobaczymy ale ten żołądek już mnie wkurza. Albo to nerwobóle??!
Denerwuje się że jeszcze nie dostałam pieniędzy z zasiłku i może dlatego? Już sama nie wiem. Na pewno nie tłumacze tego sobie ciąża. Jeśli będą jakiekolwiek podejrzenia o ciążę to będzie na prawdę cud. Nawet badanie progesteronu nie potwierdziły owu

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Laseczki ta z gyrosem tez pyszna [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

1482235507-1d1mld.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Arte mnie z nerwów też zawsze żołądek boli, więc w sumie może i u ciebie tak jest. Co oni tam sobie w kulki lecą ! Święta to powinni wcześniej wypłacić!

Wszystko już mam ponotowane ... dzisiaj warzywna bo kupiłam mrożonki + papryczki :D
Się piecze ...
WP_20161220_001.jpg

Na koniec zapodam tylko serek :) Mam takiego głoda, że już bym wtryniła ....każdy składnik z osobna :D

Załączniki

• WP_20161220_001.jpg
    WP_20161220_001.jpg
    347,2 KB · Wyświetleń: 148
reklama
Do góry