anula88
MAMY SIEBIE :0)
Oj .. spać trzeba iść ... nie mam pojęciaBłagam co na wymioty i mdłości ? Mięta nie działa, wymiotuję nawet po niesłodzonej herbacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj .. spać trzeba iść ... nie mam pojęciaBłagam co na wymioty i mdłości ? Mięta nie działa, wymiotuję nawet po niesłodzonej herbacie
Ponoc herbatka z imbiru albo ciasteczka sa przeciwwymiotneBłagam co na wymioty i mdłości ? Mięta nie działa, wymiotuję nawet po niesłodzonej herbacie
Jedz sucharki, suche bulki, skórkę z chleba. Moja siostra jadla migdaly i jej pomagaly[emoji5] czesto wietrz pomieszczenie w ktorym przebywasz, i nos rzeczy ktore nie uciskają brzucha. Nie rob gwałtownych ruchow np przy wstawaniu. Duzo pij.Błagam co na wymioty i mdłości ? Mięta nie działa, wymiotuję nawet po niesłodzonej herbacie
Nessi to zaczęła Ci się ciąża na dobreBłagam co na wymioty i mdłości ? Mięta nie działa, wymiotuję nawet po niesłodzonej herbacie
Jesteśmy z tobą [emoji55]Błagam co na wymioty i mdłości ? Mięta nie działa, wymiotuję nawet po niesłodzonej herbacie
Przeżyję ...nigdy więcej nie zjem jajek w majonezie ...Jesteśmy z tobą [emoji55]
Moze zaopatrz sie w jakąs miskę kolo lozka. Bo czasami mozesz nie zdazyc doleciec do lazienkiPrzeżyję ...nigdy więcej nie zjem jajek w majonezie ...
Dziękuję za rady, wszystko skrzętnie odnotowałam na listę zakupów K,- imbiru na stanie niestety brak .
Czekaj, dam Ci CLO, będziesz miała czworaczki to pogadamyNessi oj , oj fasolinki dają o sobie znać [emoji4][emoji4][emoji4]
No obejrzymy co z tego będzie , stwierdzilam ze do kona roku niech mi doopy nie zawraca...
My sylwestra w domu spedzamy z Lencikiem na spokojnie [emoji5]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...