reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja to w ogóle mam silne zwieracze żołądka i nawet jak jelitowke mam, to dołem wszystko przechodzi. Za to w ciąży jakieś 8/10 rzygnięć miałam po zwykłej wodzie mineralnej. Nawet jej nie zdążyłam ogrzać w żołądku ha ha ha ha.

Rene to chyba jednak nie ma reguły z tymi wymiotami a płcią.

Do jutra dziewczyneczki :-* ciekawe czy uda mi się spać chociaż do 6 rano.

Oj to się biedna męczyłaś :( człowiek się zatruje czymś i cierpi a co dopiero tak cały czas się czuć :(
Ooj nacierpialam sie, sam Bog wie co przeszlam...
Wszystko mi smierdzialo nawet ludzie [emoji1][emoji1][emoji1]
A maz jak kawe robil to mi smierdzialo mokrym psem [emoji1][emoji1]
Czosnek i cebule,ktore bardzo kochalam odrzucilam na czas ciazy....nie bylo reguly u mnie czy jadlam,czy pilam to i tak wymiotowalam i tak. Na szczescie szybko zlecialo

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka ja tez dziś miałam rano pobudke tzn spać nie mogłam i liczę że tej nocy pospie
Dobrej nocki i dluuuugiej.
A jutro jadę zrobić sobie paznokcie ... A co! Jak szaleć to szaleć

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi nie , nie mi tam jedne porządne jajo starczy [emoji4][emoji4]

Tęczowa już prenatalne boziuuu ale szynko czas leci [emoji5]
Wpadaj częściej [emoji6]

Nessi no mi się z młodą zaczęły od 12tc a skończyły w 25tc haha [emoji23][emoji23] pamiętam , ze zygalam mandarynkami na potęgę a takiego smaka miałam zawsze i młoda faktycznie je uwielbia [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

NESS dobra dam radę puszczę jednego za ciebie [emoji38] powiedz tylko kiedy będzie bliskoo[emoji16]

Trza iść spać....

Książkę skończyłam...Mikołaj przyniósł "Pokój " nie wiem czy film ogladalyscie ale książka rewelacja jak dla mnie [emoji41]

reklama
Do góry