reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka [emoji4]

Mnie sąsiedzi z góry obudzili bo słuchają muzyki od 8 [emoji34]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t2d [emoji235]

reklama
Bum az tak głośno jej słuchają? U nas w bloku na szczescie melomanów brak, ale ostatnio w środę w bloku obok ktoś po 23 tak napieprzał, ze u nas było slychac. Współczuje ludziom z sąsiedztwa tamtego imprezowicza [emoji38]

Dzień dobry choć deszczowy [emoji23]

Uwielbiam ..sobota,kawa w lozku i telefon z dostępem do Internetu [emoji7]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Witam się z kawką :)

Zaraz jadę na zakupki po materac i pościel dla Adasia :-), byłam wczoraj na wizycie kontrolnej i wszystko ok.

Bum- ja cały czas myślałam że ty w domu mieszkasz i nie masz sąsiadów ;)

Agnesis - hymmm testy znowu ciemne , ja trzymam &&& że one wykrywają już bhcg :-D

Dżoł - ja tez jeszcze w łożku , tylko z kawką i właśnie oglądam TVN :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobryyyy ;)
Agnes odpisalam ci na drugim watku hehe
U mnie dzis pelna para zaczna sie staranka [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] milego dzionka
Ide na rynek z mala [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen widziałam [emoji16][emoji106]
Ja tez uwielbiam leniwe poranki z kawa wypita w spokoju [emoji12]
Muszę isc do apteki po nospe bo nie wytrzymam, chyba jaja naprawdę były strusie [emoji23]

Carmen widziałam [emoji16][emoji106]
Ja tez uwielbiam leniwe poranki z kawa wypita w spokoju [emoji12]
Muszę isc do apteki po nospe bo nie wytrzymam, chyba jaja naprawdę były strusie [emoji23]

Pada u mnie...szlak [emoji58]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Mnie za to boli mięsień brzucha chyba jakby zakwas ,chyba po ćwiczeniach ujawnił mi się wcześniej nie odkryty mięsień [emoji23]

Pada u mnie...szlak [emoji58]

O ja uwielbiam to uczucie kiedy poćwiczę i bola mnie mięśnie o których istnieniu nie miałam pojęcia [emoji16][emoji14]

Witam się i ja [emoji16]

Już po spacerze z psem
Skoczyłam od razu po świeże bułeczki [emoji16]

Tylko aura do dupy i głowa mnie ćmi [emoji58]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Witam. U mnie deszczowo[emoji46]
Wysłałam mojego po zakupy, mam nadzieje ze kupi chociaz część z tych rzeczy co mu napisalam[emoji23]
Moj sobie dzis zazyczyl jego ulubione danie, czyli golabki. Stwierdzil ze starania byly wyczerpujące i musi teraz sil nabrac[emoji23][emoji23] taaaa[emoji23][emoji23]
Co ja bede dzis robic, to nie mam pojęcia. Na razie nawet nie mam sil aby z lozka wstać.
Co najlepsze, obudzil Nas dzisiaj kogut mojej sasiadki. Tak pial z samwgo rana ze chyba rosol z niego zrobie następnym razem[emoji46]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry