reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen a moj myslisz ze inny?[emoji23] dobrze ze teraz ograniczyl w ogole do max 4 na dzien.
Nie pomogly prosby, grozby, nic.
Mysle ze jak byla by taka mozliwosc aby zobaczyl jak wygladaja jego pluca na zywo to by rzucil. Ok 10 lat pali juz.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już po SPA [emoji16]
Miło było, proszę częściej [emoji12]

Nessi oszczędzaj się i odpoczywaj [emoji106]

Mój mąż rzucił palenie w kilka dni, pomogły mu tabletki tabex bodajże, wtedy były jeszcze na recepte, teraz można już ponoć kupić bez. Nie pali już 6 lat

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nessi a ile Wam to zajelo?

Mi zejście z nikotyny zajęło pół roku ...schodziłam stopniowo ..masz różne płyny i w tym róźne mg nikotyny. Mój K do dzisiaj wapuje (wciąga parę wodną) z samymi smakowymi płynami 0 nikotyny. A to cappuccino a to karmelowy płyn, wiśnia, o smaku nikotyny bez nikotyny.
Ja osobiście bez E-fajka nie rzuciłabym fajek do teraz ...nie dałabym rady. Najdłużej walczyłam z pierwszym fejkiem po przebudzeniu ..ale po pewnym czasie wapowania papierosy przestały mi smakować, a zaczęły śmierdzieć. Jak po pewnym czasie chciałam zapalić to blee mi się chciało.

Mi zejście z nikotyny zajęło pół roku ...schodziłam stopniowo ..masz różne płyny i w tym róźne mg nikotyny. Mój K do dzisiaj wapuje (wciąga parę wodną) z samymi smakowymi płynami 0 nikotyny. A to cappuccino a to karmelowy płyn, wiśnia, o smaku nikotyny bez nikotyny.
Ja osobiście bez E-fajka nie rzuciłabym fajek do teraz ...nie dałabym rady. Najdłużej walczyłam z pierwszym fejkiem po przebudzeniu ..ale po pewnym czasie wapowania papierosy przestały mi smakować, a zaczęły śmierdzieć. Jak po pewnym czasie chciałam zapalić to blee mi się chciało.

Dzielna jesteś, że Ci się udaało :) Szkoda zdrowia i pieniędzy :p

Ja jestem strasznym przeciwnikiem papierosów :D masakra czasem mam manie na tym punkcie jak ktoś pali. Ale mój brat jest gorszy pod tym względem bo jak poczuje dym z papierosa to od razu haftuje, także mnie nigdy nie ciągło do tego :)

Nessi brawo![emoji7] ja mojemu dzis powiem o tej e-fajce i zobaczymy. Bo ilez to kasy idzie na to. A zdrowie przeciez najwazniejsze.
Mi zawsze moja babcia mowi ze jak ja moge sie całować z popielniczką[emoji23]

reklama
a ja się dzisiaj czuje zupełnie jakbym w ciąży nie była - wolę już umierać i być spokojniejsza :D

Do góry