reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum nie wywoluj wilka z lasu takim gadaniem[emoji23] w ciagu godziny Twoj organizm moze sie zbuntować[emoji23] i zapewnic Ci niezle zyganko[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Arte jak swojemu to z glowy wybilas[emoji23]?
Wonderful [emoji7][emoji7]
Tynka?
Rene?
Gdzie się podziewacie?

Postawiłam ultimatum :) ale to na samym końcu :D
na początku było ograniczenie, potem nie palił tylko zapalał na imprezie i robiłam mu awantury :p potem był kompromis :D powoli powoli aż do pewnego momentu aż stwierdził że dobrze że już nie pali ;)

Co dziwne moi rodzice do dziś nie wiedzą że D palił :) konspiracja hard :D

Postawiłam ultimatum :) ale to na samym końcu :D
na początku było ograniczenie, potem nie palił tylko zapalał na imprezie i robiłam mu awantury :p potem był kompromis :D powoli powoli aż do pewnego momentu aż stwierdził że dobrze że już nie pali ;)

Co dziwne moi rodzice do dziś nie wiedzą że D palił :) konspiracja hard :D

No to potrafisz człowieka wyprowadzić z nałogu :) Dobrze kogo by posłuchał jak nie Ciebie. :D

Wonderful i tu jest problem wlasnie. Bo on nie ma checi do tego. Z takim podejsciem to nigdy nie rzuci.
Ale będę cos robić wtym kierunku[emoji106]

Zjadlabym szarlotke.
Ale nie chce mi sie robic. W ogole juz bym chciala posiac swoje warzywka i patrzec jak rosną[emoji7]
Z zeszlego roku mam tyle nasion aksamitki ze moglabym pol wioski tym obdarować[emoji23]

reklama
Nuria ja tez palilam e-fajke i po niej rzucilam palenie calkowicie. Jaralam 15 lat (z przerwa na ciaze i karmienie). Po 3 miesiacach na e-papierochu stwierdzilam, ze juz nie potrzebuje nikotyny. Nie pale 3,5 roku [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry