reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Zosia piękne imie, ale teściowa tak ma na imie i moj nie bardzo chciałby tak. Jeszcze Marysia mi sie podoba. Za dużo imion za mało dzieci [emoji12]
Dla chłopca jeszcze Tymon jest fajne Tymuś, Tymek [emoji16] albo Kajetan, Kajtek. Najgorzej to imie musi sie podobać obojgu rodzicom [emoji23]

reklama
Dorcia żeby moja siostra nie miała na imię Aleksandra, to bym dała synowi Aleksander:-)

Majka Milenka super:-)

Agnesis no właśnie a ja jak teraz wiem, że mężowi nie pasuje to i ja mam wątpliwości:-( nawet nie mamy żadnego imienia zastępczego, które nam obojgu by pasowało. No ja nie mogę nawet słyszeć o tym Dorianie:-/

Tynkus no wybierzecie jakies zapewne , Igor tez ładne [emoji5]
U mnie w rodzinie zero Alicji i Mikołaja więc o tyle dobrze i mało u mnie się słyszy , ale z Leną miałam podobnie a teeaz to co druga...
Dziś na obiad [emoji55]
1. Makaron pene ze szpinakiem + kurczakiem carry + kukurydza [emoji38]
2. Salatke mi sie zachciało z makaronem z zupek , szynka , papryka , ogorkiem , kapusta pekinska [emoji38]
Makaronu meaga duzo jem [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

Snieg pada juz od rana[emoji46][emoji46]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tynka dla mnie Dorian jest bardziej pedalski niż Ignacy [emoji23] Ale wiadomo kwestia gustu. Igor na pewno sto razy lepszy niż Dorian.
Bez urazy dla wszystkich Dorianow i ich rodziców [emoji12]

Tynka Aleksander [emoji106] to nic przecież ze siostra Aleksandra. Bedzie Olek, Oliś [emoji4]

A jeszcze jak jakieś imie jest ładne, ale ktoś kogo nie lubimy takie nosi to już koniec [emoji12]
Rene Pola wlasnie tak myślałam żeby zdrabniać imie Apolonia - Pola [emoji6]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sałatka gotowa [emoji4]
1489921971-aaaaaa.jpeg
1489921975-aaaaaa.jpeg

Imię to imię kazdy nazywa swoje dziecko jak chce [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Bum ale mi smaka robisz [emoji33] pochłaniam wzrokiem [emoji38]
Co do imienia masz racje, każdy nazywa jak chce. Gorzej jak para ma odmienne zdania [emoji23]

reklama
agnesis no najważniejsze by rodzice sie do imie dogadali ja chcialam Oliwke mojemu P sie nie podobało i wyszła Lena [emoji38]
A wiadomo , ze znajomym itp nigdy sie nie bedzie kazdemu podobać [emoji4]

Agnes wpadaj [emoji5] zaraz zabieram sie za makaron ze szpinakiem [emoji23]

Do góry