D
Deleted member 169981
Gość
Carmen tylko gora to kolnierzyk i nie wiem czy tam da sie przerobic
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak.dobra krawcowa to cos wymysli [emoji6][emoji6]Carmen tylko gora to kolnierzyk i nie wiem czy tam da sie przerobic
To by cie dopiero wyzwala od k.......jak juz.kiedys to zrobila.....dobrze pamietam.??Carmen taki dekolt zachwycił by moja tesciowa[emoji23]
Mi sie podoba[emoji7]
![]()
Sluchaj , a nie mozesz myknac na.izbe przyyjec ?Nuria mi się podoba bez koronki, ale jeśli masz wizję to czemu nie ?! Dobra krawcowa pomoże i doradzi.
Ja dziś wypucowalam mieszkanie [emoji7] [emoji39]Narzeczony kazał mi leżeć i odpoczywać ze względu na ten "okres" który na okres nie wygląda bo na moje oko jest zbyt intensywny. Ale bym leżała i patrzała na ten syf ? O nie...
Teraz będę jeść makaron z truskawkami i z jogurtem. Mam ochotę jeszcze na chodnik jagodowy. ..
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Nie bardzo.Sluchaj , a nie mozesz myknac na.izbe przyyjec ?
![]()