reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Może jestem jakaś dziwna ale już nie chcę zwierząt w domu . być może dlatego, że ja musiałam sprzątać kuwetę /klatkę ...
Chomik przeszedł za tęczowy most ..i został Nam 10 letni kot.
Bardzo chciałabym psa, dużego Kaukaza - nie nadaje się niestety do bloku....

reklama
Anulllla no no no Ci powiem [emoji12]
Czekamy na efekty tego spotkania,ale sluchaj trzeba bylo dziada zlapac i mozna by kazdej starczce dac w dniu owulki[emoji16]

@CARMEN fajny ptasio[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nuria oj ... maluszek

Carmen a to pojechalas [emoji6] miałam kiedyś taka nimfe to mordę darła od 4 rano jak tylko się jasno robiło...ona nie śpiewała tylko skrzeczala musiałam klatkę ciemnym ręcznikiem nakrywac

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Ahaha
Teraz jebaniec tez skrzeczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Haha "jebaniec" carmen szalencu :) ok wróciłam z pracy ,wypilam kawę i idę pod szybki prysznic :) ale bym se fajkę miętowa zapaliła :( a tu doopa ni ma :D i stary by jape darl

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha "jebaniec" carmen szalencu :) ok wróciłam z pracy ,wypilam kawę i idę pod szybki prysznic :) ale bym se fajkę miętowa zapaliła :( a tu doopa ni ma :D i stary by jape darl

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kup sobie elektroniczną ona tak nie śmierdzi [emoji23]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry