reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lusia to teraz kciuki trzymamy za Was[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Która wpada na imprezke?[emoji23]
1495453907-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luska to teraz czekamy na efekty
Bummmmm zaciskam z całych sił [emoji847][emoji7]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Hej
Ja miałam ograniczony dostęp do neta , bo mój spóźnił się z rachunkiem ale i tak zabiegana byłam , bo sprzątanie gotowanie szykowanie załatwianie ale już po chrzcinach i święty spokój .

Dziś byłam z moim na szczepieniu ma 7 tygodni i wazy 6700 No i pani doktor kazała przejść mu na dietę :-/

Nuria - kombinezon fajny tylko czy będzie Ci się chciało przebierać

Carmen- cycnik fajny :-)

Agnesis - ja tez tak mówiłam ze po ostatni ssaku robię sobie cycki :-)

Anula, Agnesis - niech wam szybko zleci w pracy :-)

Bum- :-Dtrzymam &&& daj znać i foty po usg

Luska- łał jakie ładne endo ! Trzymam mocno &&&

Wonde - zaciska && za owulke

U mnie dziś ładna pogoda ale my po szczepieniu wiec siedzimy w domu poszło 500 zł wzięłam Rotawirusy i sześć w jednym za pneumokoki już nie płaciłam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nati CUDO[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Adaś cudny!!! Ale że jaką dietę masz mu wprowadzić?
Ja już po obiedzie, cała chałupa ogarnięta tylko pranie z linki ściągnąć ale zasypiam na siedząco, nie wiem co mi ostatnio jest taka ładna pogoda zamiast korzystać puki mogę to ja padam [emoji17]

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Majka mam to samo, ciagle chce mi sie spac. I wlasnie zamiast korzystać z ladnej pogody to ja wiekszosc dnia spedzam w lozku[emoji23]

Hej
Ja miałam ograniczony dostęp do neta , bo mój spóźnił się z rachunkiem ale i tak zabiegana byłam , bo sprzątanie gotowanie szykowanie załatwianie ale już po chrzcinach i święty spokój .

Dziś byłam z moim na szczepieniu ma 7 tygodni i wazy 6700 No i pani doktor kazała przejść mu na dietę :-/

Nuria - kombinezon fajny tylko czy będzie Ci się chciało przebierać

Carmen- cycnik fajny :-)

Agnesis - ja tez tak mówiłam ze po ostatni ssaku robię sobie cycki :-)

Anula, Agnesis - niech wam szybko zleci w pracy :-)

Bum- :-Dtrzymam &&& daj znać i foty po usg

Luska- łał jakie ładne endo ! Trzymam mocno &&&

Wonde - zaciska && za owulke

U mnie dziś ładna pogoda ale my po szczepieniu wiec siedzimy w domu poszło 500 zł wzięłam Rotawirusy i sześć w jednym za pneumokoki już nie płaciłam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na dietę
Niech sie jebn*e w łeb , jak można dziecku ograniczyć mleko buhaha [emoji23][emoji23]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry