reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wonde no przykro mi sie zrobilo. Odebralam to tak jakby to moja wina byla ze mu syna dac nie mogę[emoji37]
Dopiero po dluzszej chwili doszlo do niego co powiedzial, przeprosil. Ale co mi po jego przeprosinach.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

To teraz za karę celibat [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Carmen masz prorocze sny, nie biore clo w tym cyklu. Odpuszczam. Moj mnie tak wk*rwia, ze nie mam ochoty patrzeć w jego stronę, a żeby sie bzykac to już w ogóle. Powiedziałam mu nawet, ze moze sie wyprowadzić. Moze mnie poniosło, ale mam to aktualnie w dupie. Ide pobiegać, moze wroci mi jakas pozytywna energia [emoji55]
Póki co znikam w chaszczach.
Wszystkiego najlepszego mamuśki [emoji8]

Hey dziewczynki
Jaki tu spokój [emoji445][emoji445]
A wiecie,ze w tej ciąży o dziwo cycki mi urosły , z mała to tylko przy karmieniu podskoczyły o dwa numery. Dziś z ciekawości założyłam stanik koronkowy i wpadłam w zachwyt [emoji23] cały stanik sie wypełnił i nigdy nie miałam takich cycuszkow w szoku kurna jestem. Widziałam ze sie powiększają, bo mam tez całe cycki w żyłach. Moje modły zostały wysłuchane. Chłopaki niech rosną i po zakończonym karmieniu nie opadają [emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen masz prorocze sny, nie biore clo w tym cyklu. Odpuszczam. Moj mnie tak wk*rwia, ze nie mam ochoty patrzeć w jego stronę, a żeby sie bzykac to już w ogóle. Powiedziałam mu nawet, ze moze sie wyprowadzić. Moze mnie poniosło, ale mam to aktualnie w dupie. Ide pobiegać, moze wroci mi jakas pozytywna energia [emoji55]
Póki co znikam w chaszczach.
Wszystkiego najlepszego mamuśki [emoji8]

Wpadnij od czasu do czasu
Ps może mu przejdzie i zrozumie, a celibat to najlepsza kara dla tych dziadów .

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen gdybym ja mojemu dala celibat to nici z seksu akurat teraz gdzie za kilka dni mam termin owulacji[emoji53]
Ehhh tak mnie wkurza od rana ze mam ochote mu jebnac[emoji15][emoji37]

Moj chwilami jest gorszy niz dziecko nawet[emoji37]
Ja tego nie rozumiem, jak chwilami mozna zachowywac sie jak dorosly, a za chwile jak dzieciak[emoji47]

reklama
Do góry