reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessina, odpukać tez nie mam rozstępów
Ooj nuria co zrobisz
Temat jest wam nieobcy
Szkoda ze w rodzinie często tak się dzieje, zamiast sie cieszyć to zazdroszczą ...
Ale ciul bierzemy to na klatę i żyjemy dalej

Ja temat tez juz koncze bo aż się we mnie gotuje, a mogłabym wam dużo jeszcze dopisać ale to może za rok, za dwa..

reklama
Nessi nic nie poradzimy. Tak wyszlo.
I bez nich bedziemy sie dobrze bawic[emoji3]

A teraz rodzice daja cos na odchodne dzieciom jak sie wynosza z domu?
Moj np nie dostal nic, nawet nie pomogli w przeprowadzce do mnie.
Wiem ze moi rodzice np splacili moja siostre dajac jej na wesele i cos tam do mieszkania jej kupowali.
Ja mam ziemie dostac[emoji3][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Już nieee ... :) K dostał tylko teraz ziemię i lasy i dom teściów ....ale on jedynak :)

To wy bogate jestesta ☺
Ziemie masz, lasy masz to i Was na wszystko stać.. To by wszystko wyjaśniało ;)
Hahaha, K mieszczuch, a teściowie nie rolnicy tylko ogrodnicy.. Kilka lat temu sprzedali szklarnie ...,zaczęło brakować sił i rąk do pracy. Duży napływ towaru zza granicy za grosze w dyskontach i na giełdach też zrobił swoje :) Złote czasy minęły :)

A tak z innej beczki jakie radzisz wziac pampery ? 2,5 kilo czy te do 5 ???
Ja kupię 2-5 pampersa new born. Syn się urodził 2950 i były OK.
Teraz małej wagę obstawiam na 2850 :)
Niunia to zależy od wagi ...
3 kg dziecko + to 5-tki :) - zależy też jakiej firmy :p
Carmen, masz na oznaczeniach pamperów wagę ...
Ale wstrzymaj się jeszcze ... ja kupuję pampersy na końcu - jak mi podadzą do porodu zbliżoną wagę.

Ostatnia edycja:
Ja juz po.
Pecherzyk 20x21. Endo 6,2 mm. Zastrzyk ovi zrobiony. Owu jutro.
Jak w tym cyklu sie nie uda, to dał skierowanie na drożność. Zrobić w nast. cyklu. I miło z jego strony bo zapytał gdzie mieszkam i dał do szpitala najbliżej domu. Mam 10 min autem. Oczywiscie na nfz, kolejek ponoć nie ma, wynik od razu.
Poprosiłam o lutke w razie czego.
No i z wynikiem do niego i z mężem.

Ja juz po.
Pecherzyk 20x21. Endo 6,2 mm. Zastrzyk ovi zrobiony. Owu jutro.
Jak w tym cyklu sie nie uda, to dał skierowanie na drożność. Zrobić w nast. cyklu. I miło z jego strony bo zapytał gdzie mieszkam i dał do szpitala najbliżej domu. Mam 10 min autem. Oczywiscie na nfz, kolejek ponoć nie ma, wynik od razu.
Poprosiłam o lutke w razie czego.
No i z wynikiem do niego i z mężem.
Widać, ze ogarnięty lekarz, to trzymam mocno kciuki Kochana :*

Hej laski ja ide do alergologa w końcu !

Młoda odpoczywa u babci na ogrodku [emoji23]
1498484156-aaaaaa.jpeg

Ja mam na poczatek 2 paczki te litlle one - paczka ma 28szt .
I one sa od 2-5kg , maja tez te ala wycięcie na pępek.
A tak to już kupuje 2 - one sa od 3-6kg paczka ma 74szt - zbytnio różnicy nie ma [emoji6]

Dzol no to owocnej nocy ! [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 26t0d [emoji594]

reklama
Do góry