Malina ja miałam tak samo ostatnio... pozna owulacja, nawet do 18mm nie dociągnęlam no i efektu brak.
Reqiem Adamczyk już jest, ale gadałam z lindertem
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malina ja miałam tak samo ostatnio... pozna owulacja, nawet do 18mm nie dociągnęlam no i efektu brak.
Reqiem Adamczyk już jest, ale gadałam z lindertem
czyli da się temu zaradzićMalina tak, stymulacja np clostilbegyt lub lamette (z moich doświadczeń) każdy różnie reaguje... niektórzy na clo np nie reagują w ogóle, ja zaskoczyłam od razu i to dwa razy... przy lamette właśnie miałam późna owu, teraz zwiększam dawkę, zobaczymy co będzie
Z metod domowych na endometrium jedz dużo orzechów i pij czerwone wino ale wytrawne najlepiej. A na lepszej jakość pęcherzyki koenzym q10 od 1dnia cyklu do owulacji [emoji4]czyli da się temu zaradzić
oj dzięki. Nie wiedziałam że są na to domowe sposobyZ metod domowych na endometrium jedz dużo orzechów i pij czerwone wino ale wytrawne najlepiej. A na lepszej jakość pęcherzyki koenzym q10 od 1dnia cyklu do owulacji [emoji4]
No no [emoji6]Mania to do roboty [emoji39]
Działajcie, działajcie a my będziemy trzymać kciukiOstatni test z dzisiaj [emoji16]Zobacz załącznik 846477
Nie dziękuję [emoji6][emoji4]Działajcie, działajcie a my będziemy trzymać kciuki![]()