Wonderful
Fanka BB :)
I jak zareagowa?Mąż już wie - powiedziałam mu rano. Myślałam jak to zrobię ale tak się denerwuje ze postanowiłam zrobić to normalnie przez rozmowę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak zareagowa?Mąż już wie - powiedziałam mu rano. Myślałam jak to zrobię ale tak się denerwuje ze postanowiłam zrobić to normalnie przez rozmowę
I jak zareagowa?
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] fajnie. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.Przytulił mnie, ja się popłakałam i potem rozmawialiśmy. On tez nie może uwierzyć ze to się dzieje
Arteee wiedziałam, czułam too czułam, jejku ja sie ciesze !!! Juhu juhu juhuu! Mi tez oprycha wyskoczyła na dolnej wardze zanim jeszcze wiedziałam, ze jestem w ciazy [emoji16] cudownie, ale sie ciesze [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Przytulił mnie, ja się popłakałam i potem rozmawialiśmy. On tez nie może uwierzyć ze to się dzieje
Pięknie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] gratuluje. To teraz tylko do wizyty. Jak się czujesz?
Pięknie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] gratuluje. To teraz tylko do wizyty. Jak się czujesz?
No wszystko przed Tobą. Spokojnej ciąży. Ja od wczoraj czuję pukanie mojej Niuni [emoji173][emoji173][emoji7][emoji7]Nie ciążowo. Sikam tylko co godzinę i mam apetyt. I brzuch mi cmi tak okresowo ale inaczej. Ciężko opisać. I wzdęło mnie
No wszystko przed Tobą. Spokojnej ciąży. Ja od wczoraj czuję pukanie mojej Niuni [emoji173][emoji173][emoji7][emoji7]
Gratulacje i trzymamy kciuki żeby wszystko było ok