Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

idioci !!!
z tym śluzem spróbuj mimo wszystko - jak nie widzisz na zewnątrz, to badaj w środku. Na pewno coś tam znajdziesz
powodzenia w takim razie w nowym cyklu z clo!Ewciu na bierząco Was czytam i nawet wczoraj pisalamCaroline okkkk jutro sie widzimy pod Oxfordemsuper juz sie doczekac nie moge....
Błonka czylidajecie na luz,,ja tez dałam sobie na luz...
mmm no gratuluje,,,cholerka tylko zła jestem bo ja mam 19stego szkolenie od 8do 16..nie obejrze,,ale pech:-(
palemko no wtedy by bylo superrrrrrrr
suzi co tak mało ciebie??

Zjola kochana to kciukaski zaciśnięteSuzi - ja histeroskopię będę robiła w Provicie w Katowicach.
Palemko - ja też mam takie plamienia, ale robiłam badania progesteronu i nie mam niedomogi lutealnejU mnie to się zaczęło po odstawieniu anty i trwa przez 3 lata. Chociaż w ostatnich 2 cyklach plamienia praktycznie nie było. Może w końcu to się wyreguluje?
A mnie się dzisiaj w nocy śniło, że zrobiłam test i były dwie kreseczki a zbliżał się Sylwester i piłam toast sokiem pomarańczowymOj, żeby to był proroczy sen
![]()
&&&&& a swoją drogą to nie maly wydatek Was czeka :-(CO za małpiszonoj tam tempka nie ważna ja czuje @... i przylazła, właśnie przed chwilą....

ale dowiemy sie dopiero po porodzie bo nasz lekarz nie mowi co bedzie